home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Επιστρέφει δριμύτερο το Danaon Cup

Δυνατοί και αμφίρροποι αγώνες που δίνουν σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να ξετυλίξουν το ταλέντο τους στο Χάντμπολ.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Αργολίδα: Επιστρέφει δριμύτερο το Danaon Cup
danaon cup

Από 20 έως 24 Ιουνίου τα γήπεδα της Αργολίδας ετοιμάζονται να υποδεχτούν το μέλλον του Ελληνικού Χάντμπολ. Οι ομάδες επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους με καθημερινό αυξανόμενο ρυθμό, γι’ αυτό και η Οργανωτική Επιτροπή κινείται τάχιστα να φροντίσει όλα τα θέματα της προετοιμασίας, ώστε και η φετινή διοργάνωση να είναι αντάξια της φήμης που έχει όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσει το Danaon Cup.

Δυνατοί και αμφίρροποι αγώνες που δίνουν σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα να ξετυλίξουν το ταλέντο τους, μοναδικής σημασίας αρχαιολογικοί και ιστορικοί χώροι και πανέμορφες παραλίες για παιχνίδι και διασκέδαση συνθέτουν ένα ακαταμάχητο τρίπτυχο, που αφήνουν κάθε χρόνο τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κλείσε και εσύ σήμερα τη θέση σου στο Danaon Cup 2022 και βίωσε από κοντά τις μοναδικές αυτές στιγμές!

Πολύ μεγάλο μέρος της αναμφισβήτητης επιτυχίας όλων των Danaon Cup ανήκει στην ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών μας. Αυτοί είναι η ψυχή κάθε τουρνουά, η δε παρουσία τους και φέτος θα είναι καταλυτική στην άρτια διοργάνωση και του Danaon Cup 2022.

Η οικογένεια του Danaon Cup σε προσκαλεί να ζήσεις και εσύ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση από κοντά, το διάστημα 20-24 Ιουνίου και να γίνεις μέλος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών μας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει έμπρακτα και το φετινό Danaon Cup! Έχοντας ως γνώμονα τη στήριξη εκδηλώσεων που προάγουν το ”ευ αγωνίζεσθαι” και την ευγενή άμιλλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις ηλικίες, συγκαταλέγεται και φέτος στους συνδιοργανωτές του τουρνουά αναγνωρίζοντας την προσφορά του Danaon Cup στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής.

Στους συνδιοργανωτές του Danaon Cup 2022 και το Επιμελητήριο Αργολίδας! Αναγνωρίζοντας την προσφορά και την αξία του τουρνουά, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο αλλά και στην τοπική κοινωνία συμβάλλει και αυτό στην προσπάθεια να παρέχουμε στα παιδιά ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις μοναδικές ομορφιές του τόπου μας!

Πληροφορίες συμμετοχής:
Τηλ: 6972286464 – 6936994871
Email: [email protected]
FB: inbox Danaon Cup

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis