home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Τη «Μικρή Μόσχα» θα επισκεφτεί η Νίκη Κεραμέως

Στο Δημοτικό Σχολείο Φιχτίων η υπουργός Παιδείας
Κεραμέως 2

Το Δημοτικό Σχολείο των Φιχτίων, των επονομαζομένων παλαιότερα και «Μικρή Μόσχα», λόγω του ότι υπήρξαν ισχυρό κέντρο της αριστεράς, θα επισκεφτεί σήμερα, Τετάρτη 15 Ιουνίου, στα πλαίσια του ερχομού της στην Αργολίδα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου της τοπικής κοινότητας του Δήμου Άργους-Μυκηνών, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αργολίδας της ΝΔ, Παναγιώτη Ζαχαριά.

Φωτό: Αρχείο

Η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας στο νομό γίνεται στα πλαίσια των περιοδειών των κυβερνητικών στελεχών στην επαρχία, ενόψει της πιθανότητας διενέργειας των εθνικών εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η κ. Κεραμέως στη συνέχεια θα μιλήσει σε κλειστή συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στο ξενοδοχείο «Αμαλία».

Όπως είχαμε επισημάνει, υπάρχει μια δυστοκία στην επίσκεψη της υπουργού σε έργα, καθώς ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος αποδοκιμασίας των κυβερνητικών πεπραγμένων, ειδικά όσον αφορά τις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της Αργολίδας.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η πρώτη στάση της Νίκης Κεραμέως θα γίνει στη «Μικρή Μόσχα» και όχι σε κάποια από τις μεγάλες πόλεις του νομού Αργολίδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis