home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αισιοδοξία για την κρουαζιέρα: Πάνω από 5.000 τουρίστες αποβιβάστηκαν στο Κατάκολο μέσα σε μια μέρα

Τη φετινή σεζόν στο λιμάνι της Ηλείας έχουν προγραμματιστεί 175 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων, με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο να μετρούν τις περισσότερες
Κατάκολο κρουαζιερόπλοια (2)

Ημέρες προ κορωνοϊού, έζησε το Κατάκολο με την άφιξη τριών μεγάλων κρουαζιερόπλοιων το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου, με Αμερικανούς πολίτες στην πλειοψηφία τους. Η κρουαζιέρα είναι έτοιμη να γνωρίσει και πάλι δόξες αυτό το καλοκαίρι αλλά κυρίως το φθινόπωρο όπου οι αφίξεις αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερες.

Ο κόσμος που αποβιβάστηκε εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 5.000, που κινήθηκε εντός της κοινότητας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, αποδεικνύοντας περίτρανα τη δυναμική του λιμανιού η οποία ενισχύεται διαρκώς με σημαντικά έργα και υπηρεσίες.

Οι τουρίστες περιηγήθηκαν στην περιοχή, αυξάνοντας και την αγοραστική κίνηση κατακόρυφα στα καταστήματα του Κατακόλου, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να ξεναγηθούν και στην πόλη του Πύργου.

Κατάκολο κρουαζιερόπλοια (1)
Φώτο: fb (Δήμος Πύργου)

«Για άλλη μια φορά, επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου που θέλουν τη φετινή σεζόν μια από τις καλύτερες σε επισκεψιμότητα στο λιμάνι του Κατακόλου, όπου οι αφίξεις αναμένεται να αγγίξουν ή πιθανόν και να ξεπεράσουν το 2019», αναφέρει ο Δήμος Πύργου.

Και συνεχίζει: «Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει για πρώτη φορά στο λιμάνι, το καθιστούν πλέον έναν πιο ισχυρό πόλο της κρουαζιέρας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη φετινή σεζόν έχουν προγραμματιστεί 175 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων, με τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο να μετρούν τις περισσότερες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis