home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιωρίκας Πιλίδης: Σαββατοκύριακο στο Ναύπλιο με τη σύντροφό του Όλγα

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Πάλης και πρώην παίκτης του Survivor κάνει διακοπές με τη σύντροφό του μετά τις δύσκολες στιγμές.
Πιλίδης Ναύπλιο 11 6 2022

Μετά τον οριστικό αποκλεισμό του από του Μεσογειακούς Αγώνες ο Γιωρίκας Πιλίδης μαζί με τη σύντροφό του Όλγα Καρπουζίδου θέλησε να αποφορτιστεί από όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες. Γι’ αυτό επέλεξαν το Ναύπλιο ώστε να κάνουν μία μικρή απόδραση, θέλοντας να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές παρέα, μακριά από το κλεινόν άστυ.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι ταξίδεψε το Σάββατο 11 Ιουνίου στην Αργολική πρωτεύουσα, όπου διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στον Άγιο Αδριανό, με τον Γιώργο Πιλίδη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, τα πρώτα στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Ο αποκλεισμός από τους Μεσογειακούς και οι αντιδράσεις

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να αποκλείσει από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία τον Γιώργο Πιλίδη, τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη, τον Μιχάλη Ιωσηφίδη και άλλους διακεκριμένους αθλητές, μετά τη μαζική αποχή τους, η οποία έλαβε χώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Κιλκίς, που είχε ως αποτέλεσμα να μην γίνουν οι αγώνες.

Μάλιστα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων στην Πάλη, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και απογοήτευση από την εξέλιξη αυτή, ενώ έχει τονίσει πως αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες θα αποσυρθεί από την πάλη.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης, είναι αρκετά χρόνια μαζί με την σύντροφό του, η οποία στέκεται στο πλευρό του σε κάθε του επιλογή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis