home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Πήγε με όπλο στους δικαστές

Ήθελε να το δείξει στους δικαστές, ενώ ήταν κατηγορούμενος σε δίκη για οπλοφορία

Με όπλο εμφανίστηκε στο δικαστήριο Ναυπλίου το πρωί της Παρασκευής ένας κατηγορούμενος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στο Δικαστικό Μέγαρο και να εμφανιστούν πάνοπλοι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να το συλλάβουν άμεσα.

Πρόκειται για έναν 45χρονο άντρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και δικαζόταν για την παράβαση οπλοφορίας, σε τακτική δικάσιμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλησε να δείξει στους δικαστές το όπλο για το οποίο δικαζόταν και έβγαλε μπροστά τους ένα αεροβόλο για να τους το δείξει.

Αμέσως διακόπηκε η δίκη και αστυνομικοί συνέλαβαν τον άντρα, για να οδηγηθεί άμεσα με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον εισαγγελέα.

Ο άντρας που οπλοφορούσε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί του το όπλο προκειμένου να το δείξει στους δικαστές και όχι για να απειλήσει κανέναν.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι πώς πέρασε μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου το όπλο και πόσο ασφαλείς είναι δικαστές, δικηγόροι και διάδικοι που βρίσκονται κάθε μέρα στα δικαστήρια.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button