home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με την …ψυχή στο στόμα να προλάβει ο Πλεύρης το λουκέτο κλινικών του νοσοκομείου

Στο παραπέντε άρχισε το υπουργείο να κατανοεί τα τεράστια προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία στην Αργολίδα
Πλεύρης με διοικητές νοσοκομείων Αργολίδας

Στο παραπέντε άρχισε το υπουργείο Υγείας να κατανοεί τα τεράστια προβλήματα στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία στην Αργολίδα. Ο υπουργός Θάνος Πλεύρης μετά τη συνάντηση που είχε με παράγοντες από το νομό τρέχει τώρα με την …ψυχή στο στόμα να προλάβει το λουκέτο κλινικών.

Η Διοικήτρια του Γ. Ν. Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, δηλώνει σήμερα αισιόδοξη ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλώνοντας: «Από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου υπήρξε πλήρης κατανόηση και πρόθεση άμεσης επίλυσης των όσων τέθηκαν σε αυτή τη συνάντηση. Άλλωστε η επικοινωνία με το Υπουργείο για προσφορά καλύτερων υγειονομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες είναι συνεχής».

Όπως τονίζει η διοικήτρια «η συνάντηση προκλήθηκε ύστερα από αίτημα του κ. Ι. Ανδριανού και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τρέχοντα, καίρια ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων Αργολίδας, όπως η στελέχωση τους αλλά και θέματα αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην  προγραμματισμένη συνάντηση της Πέμπτης στο Υπουργείο Υγείας, συμμετείχαν ο Υπουργός Α. Πλεύρης, ο Βουλευτής Γ. Ανδριανός, η διευθύντρια της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνα Γκάγκα, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Γ. Κασνακτσόγλου. καθώς και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Αργολίδας  Θ. Βασιλόπουλος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis