home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Καμπανάκι της ΔΕΥΑΝ για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η ΔΕΥΑ Ναυπλίου αποκατέστησε τη βλάβη στον αγωγό αλλά συνιστά στους καταναλωτές να αποφεύγουν τις άσκοπες σπατάλες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
ΔΕΥΑΝ

Επανήλθε το νερό στις βρύσες των καταναλωτών στο Ναύπλιο το οποίο είχε στερέψει λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ Ναυπλίου μετά από κάποιες ώρες αποκατέστησαν το πρόβλημα. Ωστόσο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Συγκεκριμένα, από τη ΔΕΥΑ Ναυπλίου ανακοινώνεται ότι σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 η βλάβη που έγινε τις απογευματινές ώρες στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης, από πηγές Μύλων έως Ναύπλιο, στην θέση εντός της Νέας Κίου, αποκαταστάθηκε.

Κατόπιν τούτου και αφού απαιτηθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την πλήρωση των Δεξαμενών, αναμένεται η αποκατάσταση της υδροδότησης της πόλης καθώς και των Δημοτικών Διαμερισμάτων που υδροδοτούνται από τις Δεξαμενές, να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Δεδομένου λοιπόν του επερχόμενου τριημέρου (Εορτή του Αγίου Πνεύματος) παρακαλούνται οι καταναλωτές να είναι προσεκτικοί στη χρήση του νερού, αποφεύγοντας τις άσκοπες σπατάλες.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis