home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαFeatured

Η υπέροχη ερμηνεία της Εβελίνας από το Ναύπλιο στο 3ο live του X-Factor (Βίντεο)

Η Εβελίνα Κατσιάκου ερμηνεύει το «Αυτή η νύχτα μένει» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ήταν ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε την Κυριακή το βράδυ από το “X-Factor“. Ανάμεσα σε αυτούς που τραγούδησαν και θα συνεχίσουν να μας μαγεύουν με τη φωνή του, η Εβελίνα Κατσιάκου από το Ναύπλιο. Μία υπέροχη λαϊκή φωνή που έπεισε για ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό κοινό να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι.

Η 27χρονη Εβελίνα από το Ναύπλιο είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και αγαπά το λαϊκό τραγούδι, αν και δεν θέλει να ταυτιστεί μόνο με αυτό. Την ενδιαφέρει να βρει την ταυτότητά της και να πειραματιστεί και με το έντεχνο και το hip-hop. Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι ο Νότης Σφακιανάκης, η Χάρις Αλεξίου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Sting και η Jessie J. Πιστεύει ότι «αν δεν υπήρχε η μουσική, δεν θα υπήρχε έρωτας, χαρά, συναίσθημα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που έχει τραβηχτεί από θεατή του Live του X-Factor την ερμηνεία της στο κομμάτι «Αυτή η νύχτα μένει» του Σταμάτη Κραουνάκη, που έχει πρωτοτραγουδήσει η Δήμητρα Παπίου.

Στο τρίτο live show του μουσικού διαγωνισμού με παρουσιαστή τον Αντρέα Γεωργίου στο MEGA τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Στέλιος Ρόκκος, η Μαρίζα Ρίζου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Χρήστος Μάστορας, άκουσαν τους δώδεκα διαγωνιζόμενους να δίνουν την δική τους μάχη παραμονής.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Δείτε την εμφάνιση της Εβελίνας όπως παρουσιάστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button