home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Συντετριμμένοι στο Ναύπλιο: Βαρύ πένθος για τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας

Τα συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό του συνταξιούχου αστυνομικού Ανδρέα Διβόλη.

Σήμερα 4 Ιουνίου ένα άσχημο γεγονός χτύπησε την Οικογένεια του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας «Ο Άγιος Νικόλαος». Ο Ανδρέας Διβόλης έχασε την ζωή του από ατύχημα μέσα το σπίτι του, στο Ναύπλιο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέρφους.

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και γνωστοποιεί πως αντί στεφάνου θα καταθέσει ανάλογο χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Το τραγικό περιστατικό

Ο πρώην αστυνομικός γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού του και σκοτώθηκε. Πρόκειται για γνωστό στην περιοχή 55χρονο άντρα, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο στο Ναύπλιο όπου διέμενε, αλλά και στο Λυγουριό την Επίδαυρο και αλλού. Ο άτυχος άντρας ζούσε με την οικογένειά του Ναύπλιο, σχεδιάζοντας το μέλλον τους μετά την συνταξιοδότησή του.

Τον 55χρονο άντρα βρήκαν οι οικείοι του το βράδυ της Παρασκευής να έχει χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φαίνεται όμως ότι το χτύπημα στον αυχένα του πρώην αστυνομικού ήταν θανατηφόρο και οι γιατροί ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τι μπορεί να προκάλεσε την πτώση στη μπανιέρα

Από την πλευρά της αστυνομίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια, ενώ ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν προηγήθηκε της πτώσης καρδιολογικό ή άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκάλεσε την απώλεια αισθήσεων και την πτώση στη μπανιέρα ή αν απλά γλίστρησε και χτύπησε χάνοντας τη ζωή του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button