home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΚοινωνίαFeatured

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Καρέ καρέ η έρευνα και διάσωση άνδρα που έψαχναν όλοι στην Κορινθία (Βίντεο)

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 40χρονου άνδρα από το Ζευγολατιό Κορινθίας ο οποίος βρέθηκε ζωντανός σε δεξαμενή λυμάτων του εργοστασίου όπου εργαζόταν, μετά από χτένισμα της περιοχής με drone και άλλα μέσα.

Η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του είχε ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης 2 Ιουνίου, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή του, και συμμετείχαν σ’ αυτήν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, της ΟΠΚΕ Κορινθίας, της ΟΕΠΤΑ Κορινθίας, το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Κορινθίας «ΠΗΓΑΣΟΣ», οι ιδιώτες Γιώργος Σοφούλης και Παύλος Κανάτσουλης και όλοι οι υπάλληλοι του εργοστασίου.

Βίντεο: DroneDays gr

Το χρονικό της εξαφάνισης

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στις 7:30 το πρωί ένας 40χρονος άντρας παρκάρει το αυτοκίνητο στο εργοστάσιο το οποίο εργάζεται, έκτοτε χάνονται τα ίχνη του.

Κινητοποιείται η αστυνομία με επικεφαλής τον διοικητή του τμήματος Βραχατίου, κύριο Κώστα Κωνσταντόπουλο όπως επίσης το Εθελοντικό Διασωστικό σώμα Κορινθίων Πήγασος με αυτό το τρόπο ξεκινάει μία πολύωρη έρευνα εύρεσης του 40χρονου.

Όλη η περιοχή γύρω από το σημείο που εθεάθη τελευταία χτενίζεται από εδάφους. Κλήθηκε και το DroneDays gr ώστε να συμβάλει στην διάσωση από την αέρος έρευνα του.

Για αρκετές ώρες η έρευνα φαινόταν άκαρπη και η ανησυχία για το αναπόφευκτο ήταν μεγάλη. Ευτυχώς μετά από 13 ώρες στις 8:30 το βράδυ ο 40χρονος βρέθηκε μέσα σε μία μεγάλη υπόγεια δεξαμενή με νερό και ευτυχώς αν και καταβεβλημένος και αφυδατωμένος ήταν καλά στην υγεία του όπου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για προληπτικούς λόγους.

Η χαρά όλων μετά το ευτυχές τέλος ήταν απερίγραπτη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button