Home design
home design

Κορινθία: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 40χρονου στο Ζευγολατιό

Ζευγολατιό αγνοούμενος

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ενός 40χρονου άνδρα από το Ζευγολατιό, καθώς χθες, Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 8.30 βρέθηκε τελικά ζωντανός σε δεξαμενή λυμάτων του εργοστασίου όπου εργαζόταν.

Η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του είχε ξεκινήσει από το πρωί της ίδιας μέρας, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνισή του, και συμμετείχαν σ’ αυτήν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, της ΟΠΚΕ Κορινθίας, της ΟΕΠΤΑ Κορινθίας, το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Κορινθίας «ΠΗΓΑΣΟΣ», οι ιδιώτες Γιώργος Σοφούλης και Παύλος Κανάτσουλης και όλοι οι υπάλληλοι του εργοστασίου.  

Η εξαφάνιση

Σύμφωνα με πληροφορίες του DMnews.gr, ο 40χρονος ξεκίνησε στις  το πρωί από το σπίτι του για να πάει στο εργοστάσιο που εργαζόταν.

Καθώς δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του, οι συνάδελφοί του ανησύχησαν και ενημέρωσαν τους οικείους του και εκείνοι με τη σειρά τους το Α.Τ. Βραχατίου.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν ομάδες για την ανεύρεσή του, ενώ το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Κορινθίας «ΠΗΓΑΣΟΣ» χρησιμοποίησε drone ιδιώτη για να «χτενίσει» όλη την περιοχή από ψηλά.

Βρέθηκε σώος ο οδηγός που έπεσε σε ποτάμι στη Νέα Κίο
Φωτό: Αρχείο

Ο εντοπισμός

Όπως διαπίστωσαν οι ομάδες διάσωσης ο άνδρας είχε φτάσει μέχρι τον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου και είχε σταθμεύσει αλλά δεν φάνηκε στη δουλειά του.

Αμέσως άρχισαν να ψάχνουν επισταμένως στους γύρω από το εργοστάσιο χώρους και τελικά στις 8.30 το βράδυ τον εντόπισαν καταπονημένο αλλά ζωντανό σε, βάθους 5 μέτρων, δεξαμενή λυμάτων του εργοστασίου και τον ανέσυραν.

Ο 40χρονος έμοιαζε αφυδατωμένος αλλά επικοινωνούσε με το περιβάλλον και αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Διασωστικο Σώμα Κορίνθου Πήγασος costas konstandopoulos
Φωτό: fb/Costas Konstantopoulos

Ικανοποιημένοι από την έκβαση των ερευνών οι διασώστες δεν έκρυβαν τη χαρά τους. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, Κώστας Κωνσταντόπουλος, έγραψε: «Όταν μια ολόκληρη μέρα ψάχνουμε έναν συνάνθρωπο μας και τελικά τον βρίσκουμε ζωντανό, η χαρά είναι απερίγραπτη και θα θελαμε να τη μοιράστουμε με όλους σας!!!»

Τέλος καλό όλα καλά για τον 40χρονο άνδρα από το Ζευγολατιό ενώ τις συνθήκες πτώσης του στη δεξαμενή διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis