home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μαθητές και κρουαζιέρα κρατούν ζωντανό το Ναύπλιο τις καθημερινές

Τα δύο κρουαζιερόπλοια και τα παρκαρισμένα πούλμαν στο λιμάνι έδωσαν τουριστικό τόνο στην πόλη.
Κρουαζιερόπλοια εκδρομές Ναύπλιο (3)

Το Ναύπλιο έχει καθιερωθεί ως ένας από τους αγαπημένους μαθητικούς προορισμούς και αυτό είναι που το κάνει να κρατιέται ζωντανό τις καθημερινές, ιδίως τους ανοιξιάτικους μήνες. Με τις σχολικές εκδρομές να περιορίζονται πλέον στα μικρότερα παιδιά του δημοτικού, η κίνηση είναι μειωμένη αισθητά τις μέρες εκτός Σαββατοκύριακου. Εξαίρεση η χθεσινή Πέμπτη, όπου η κρουαζιέρα έδωσε μία επιπλέον τόνωση στην τοπική αγορά.

Στο λιμάνι του Ναυπλίου έδεσε το κρουαζιερόπλοιο LE LYRIAL με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna), ερχόμενο στην Αργολική πρωτεύουσα από το Γύθειο. Το πολυτελές πλοίο είναι νεότευκτο και διαθέτει 122 καμπίνες και σουίτες, μεταφέροντας 350 επιβάτες.

Για πρώτη φορά στην Αργολική πρωτεύουσα έκανε την εμφάνισή του το πολυτελές mega yacht/κρουαζιερόπλοιο Scenic Eclipse της Αυστραλιανής Scenic με σημαία Μπαχάμες.

Την ίδια στιγμή στο λιμάνι υπήρξαν παρκαρισμένα πούλμαν, από τα οποία ξεχύθηκαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης εκατοντάδες μαθητές, κυρίως δημοτικού.

Πλέον μαθητές και κρουαζιέρα είναι αυτά που κρατούν ζωντανό το Ναύπλιο τις καθημερινές, με τις εκδρομές να φθάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους. Μένει να δούμε πώς θα κυλήσει η θερινή σεζόν, ιδίως τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με τα πρώτα μηνύματα να είναι ενθαρρυντικά για την πορεία του τουρισμού στην Αργολίδα, ιδίως για τους λάτρεις της ιστορίας και τους ρομαντικούς.

Κρουαζιερόπλοια εκδρομές Ναύπλιο 1 1
Κρουαζιερόπλοια εκδρομές Ναύπλιο 2 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis