home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Οκταμελές κλιμάκιο ξεψάχνισε το κτήριο του συσσιτίου στην Ευαγγελίστρια

Μένει να συνταχθεί το σχετικό υπόμνημα, το οποίο θα παραδοθεί σε αυτούς που υλοποίησαν το έργο προκειμένου να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις
Κτήριο Ευαγγελίστριας

Στον απόηχο των καταγγελιών του Ιερέα Ελευθέριου Μίχου για τις κακοτεχνίες στο κτίριο του συσσιτίου που βρίσκεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στο Ναύπλιο, οκταμελές κλιμάκιο επισκέφθηκε την Τρίτη το κτίριο και κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να γίνουν οι όποιες διορθωτικές κινήσεις κριθεί ότι πρέπει να γίνουν στο νεοανεγερθέν κτίριο.

Προς το παρόν από πλευράς παπα Λευτέρη κρατείται μία στάση αναμονής, κατευνάζοντας έτσι τα πνεύματα που οξύνθηκαν την προηγούμενη μέρα σε συνέντευξη που έδωσε, στην οποία απάντησε οργισμένα σε μία τοποθέτηση που έκανε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στο ΠεΣυ.

Ο Περιφερειάρχης άφησε υπονοούμενο για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε το έργο και τη δράση του π. Ελευθέριου Μίχου λέγοντας πως ο Ιερέας του Ναού πολιτικολογεί και δεν καταλαβαίνει γιατί το θέμα έρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς η αρμόδια επιτροπή παραλαβής θα επισκεπτόταν έτσι κι’ αλλιώς το έργο για να καταγράψει τα όποια προβλήματα.

Τώρα πλέον μένει να συνταχθεί το σχετικό υπόμνημα, το οποίο θα παραδοθεί σε αυτούς που υλοποίησαν το έργο προκειμένου ο εργολάβος να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις πριν παραληφθεί το έργο.

Να σημειωθεί πως ο παπα Λευτέρης παρουσίασε έγγραφο Διοικητικής παραλαβής για χρήση το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τους εμπλεκόμενους φορείς, ζητώντας παράλληλα να γίνουν επιπλέον παρεμβάσεις στο κτήριο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis