home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Μετωπική Νίκα με παπα Λευτέρη – Στον εισαγγελέα για το κτήριο του συσσιτίου στην Ευαγγελίστρια

Ο π. Ελευθέριος Μίχος ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί και να πάει σε άλλη Μητρόπολη εάν δημιουργηθεί πρόβλημα στον Μητροπολίτη.
Κτήριο συσσιτίου Ευαγγελίστρια Ναύπλιο (2)

«Η υπόθεση του κτιρίου θα φθάσει στο γραφείο του Εισαγγελέα εάν δεν τηρηθεί στο ακέραιο η σύμβαση που υπάρχει». Αυτό διαμήνυσε ο ιερέας Ελευθέριος Μίχος αναφερόμενος στο έργο του κτηρίου του συσσιτίου στην Ευαγγελίστρια, στο Ναύπλιο, το οποίο παρουσιάζει κακοτεχνίες, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Προηγουμένως ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας κατηγόρησε τον Ιερέα Ελευθέριο Μίχο για πολιτικολογία από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, μετά από παρέμβαση της περιφερειακής συμβούλου Ντίνας Νικολάκου που ζήτησε εξηγήσεις για το έργο που αφορά το συσσίτιο.

Ο Περιφερειάρχης άφησε υπονοούμενο για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε το έργο και τη δράση του π. Ελευθέριου Μίχου λέγοντας πως ο Ιερέας του Ναού πολιτικολογεί και δεν καταλαβαίνει γιατί το θέμα έρχεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο καθώς αύριο η αρμόδια επιτροπή παραλαβής θα επισκεφθεί το έργο και θα καταγράψει τα όποια προβλήματα.

Ο π. Ελευθέριος Μίχος απάντησε οργισμένος στον κ. Νίκα λέγοντας πως υπάρχει έγγραφο Διοικητικής παραλαβής για χρήση το οποίο είναι υπογεγραμμένο από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί και να πάει σε άλλη Μητρόπολη εάν δημιουργηθεί πρόβλημα στον Μητροπολίτη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι εκτυλίχθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο:

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis