home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιατί παραιτήθηκε ο Τσαμαδός – Άριστες οι σχέσεις με Γεωργόπουλο

Ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός υπέβαλε την παραίτηση του για επαγγελματικούς και προσωπικούς κυρίως λόγους.
Τσαμαδός Γεωργόπουλος

Έπειτα απο 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Τσαμαδός υπέβαλε την παραίτηση του για επαγγελματικούς και προσωπικούς κυρίως λόγους, όπως ίδιος γράφει στην επιστολή του.

Αυτή η παραίτηση δεν έχει να κάνει με διαφωνίες, ούτε είναι πολιτικοί οι λόγοι, καθώς ο Γιάννης Τσαμαδός μαζί με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο συνδέονται με φιλία χρόνων.

Άλλωστε το έργο του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου, υπεύθυνου για τον τομέα της καθαριότητας, κρίνεται απολύτως πετυχημένο.

Φυσικά η παρουσία του Γιάννη Τσαμαδού στα δημοτικά δρώμενα δεν σταματά εδώ, καθώς είναι βέβαιο πως ο ρόλος του στην παράταξη Γεωργόπουλου θα παραμείνει σημαντικός.

Η επιστολή Τσαμαδού

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Τσαμαδός στην επιστολή παραίτησής του:

«Σεβόμενος την επιθυμία του Δημάρχου να αντικαταστήσει όλους τους αντιδημάρχους απεχώρησα ένα μήνα πιο νωρίς:

1ον)Για να βοηθήσω το διάδοχο μου να κάνει τον προγραμματισμό του ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου όσο μπορεί καλύτερα και 2ον για να επανέλθω στην υπηρεσία μου καθώς είμαι εκπαιδευτικός και πρέπει να προσφέρω ενόψει πανελλαδικών εξετάσεων κι εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.

Εξάλλου ο Δήμαρχος κύριος Γιάννης Γεωργόπουλος μου εμπιστεύθηκε αυτό το σοβαρό ”χαρτοφυλάκιο” για 3 συνεχόμενα χρόνια όπου πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και απέδωσα τα μέγιστα και στάθηκα άξιος της τιμής που μου έκανε.

Σας ευχαριστώ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis