home design 800x400
home design 1170Χ320

Κορινθία: Κορεάτες ταξιδιωτικοί πράκτορες στο Λουτράκι

Επαφές με οργανισμούςΤουρισμού και συναφείς επαγγελματικούς φορείς
Κορεάτες Λουτράκι

Εξαήμερο ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) με την Ελλάδα πραγματοποιούν εκπρόσωποι πέντε μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Νότιας Κορέας, που βρέθηκαν την Πέμπτη 26 Μαΐου στο Λουτράκι, με στόχο το άνοιγμα της κορεάτικης αγοράς προς τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Το ταξίδι τους, που πραγματοποιείται με τη συμβολή του ΕΟΤ σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Σεούλ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα διαρκέσει ως την Πέμπτη 2 Ιουνίου και εκτός από την Κορινθία αναμένεται να επισκεφθούν τη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Στο Λουτράκι, οι Κορεάτες ταξιδιωτικοί πράκτορες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, Σπύρο Καραβούλη, ενώ περιηγήθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και τουριστικές υποδομές της περιοχής .

Φωτό: Αρχείο

Νωρίτερα την ίδια ημέρα είχαν συναντήσεις στην Αθήνα με τη Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ, Σοφία Λαζαρίδου και στελέχη του Οργανισμού, με την ατζέντα των συζητήσεων να επικεντρώνεται στις δυνατότητες συνεργασίας για την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων προβολής και προώθησης των ελληνικών τουριστικών προορισμών, προκειμένου να αναδειχθεί η Ελλάδα ως ένας ιδιαίτερος πολιτισμικός, ιστορικός, αρχαιολογικός και γαστρονομικός προορισμός στους επαγγελματίες του τουρισμού στη χώρα τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η επανέναρξη απευθείας πτήσεων charter Σεούλ-Αθήνα-Σεούλ.

Στο χάρτη λοιπόν των ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Κορέα μπαίνει το Λουτράκι και η Κορινθία ώστε να αυξηθούν οι εισροές κορεατών τουριστών στον Πελοποννησιακό νομό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis