home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: 5ο βραβείο σε τρία χρόνια για τη Skouras Real Estate

Προβολή Αργολίδας και Μεσσηνίας μέσω των ακινήτων της εταιρείας
Βράβευση skouras real estate (2)

Το 5ο βραβείο της μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να κατακτήσει η μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate, ισχυροποιώντας τη θέση της Αργολίδας και της Μεσσηνίας στο χάρτη της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων.

Πρόκειται για τη γνωστή μεσιτική εταιρεία που έχει έδρα στο Ναύπλιο και με ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων προβάλει τους δύο νομούς παγκοσμίως ως ιδανικούς τόπους διαμονής και διακοπών αλλά και ως σημαντική ευκαιρία επένδυσης.

Το πρόσφατο βραβείο αφορά στις τακτικές Marketing  και απονεμήθηκε στην εταιρεία από την Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), στο Gala που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Βράβευση skouras real estate (1)

Να επισημάνουμε ότι είναι το δεύτερο βραβείο που αποσπά η Skouras Real Estate σε αυτήν την κατηγορία ενώ τρία ακόμη βραβεία είχε αποσπάσει στο Διαγωνισμό Ακινήτων International Property Awards το Δεκέμβριο του 2020.

Στη λαμπερή βραδιά που διοργάνωσε η ΕΠΠΑ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Β’ Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, ο βουλευτής Γρεβενών της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Δημόπουλος, ο τομεάρχης Εργασίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χρήστος Μέγας, ο τομεάρχης Ανάπτυξης της Ελληνικής Λύσης Νίκος Σούτης, οι εκπρόσωποι της National Association of  Realtors (NAR) Νοτιοανατολικής Ευρώπης Dan Negulescu και Slavisa Pesic και τα προεδρεία και μέλη της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων Μεσιτών ενώ video-μήνυμα απηύθυνε η υπεύθυνη δημόσιας πολιτικής της CEPI Vittoria Marchegiani. 

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο «anagnostis.org» ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Θεόδωρος Σκούρας τονίζει τη σπουδαιότητα αυτής της βράβευσης για την εταιρεία αλλά και για τους δυο Πελοποννησιακούς νομούς.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Σκούρα

Αναφερόμενος στο βραβείο που απέσπασε η εταιρεία για τις τακτικές marketing, ο κ. Σκούρας δήλωσε ότι : «Η ενασχόληση με το marketing αποτελεί για εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας.

Για εμάς, που δεν αποτελούμε μια έτοιμη λύση ενός μεσιτικού γραφείου, όπως τα γραφεία franchise real estate, είναι απαραίτητη η προβολή με τον κάθε δυνατό τρόπο που προσφέρεται πλέον στις μέρες μας.

Μας γεμίζει χαρά και ενθουσιασμό που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας και μας ενισχύει με αισιοδοξία και κουράγιο για την εξέλιξη της εταιρικής μας ταυτότητας.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι επαγγελματίες σύμβουλοι ακινήτων, παρέχοντας όλο και καλύτερες υπηρεσίες στο real estate».

Βραβείο skouras real estate

Πόσο σημαντική είναι για την Αργολίδα και τη Μεσσηνία αυτή η διάκριση

«Άμεσα δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει με κάποια μέθοδο πόσο επωφελείται η κάθε περιοχή στην οποία δραστηριοποιούμαστε, αλλά όσο προβάλλεται μέσω των ακινήτων μας η περιοχή της Αργολίδας και της Μεσσηνίας, τόσο επιλέγονται ανάμεσα σε άλλες ευρωπαϊκές ή και ελληνικές περιοχές και γινόμαστε πόλος έλξης ξένων κεφαλαίων, που είτε με την επενδυτική τους σκοπιά είτε με την προσωπική τους διαβίωση ανατροφοδοτούν την εγχώρια τοπική αγορά», επεσήμανε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, σε σχέση με το πόσο επωφελής είναι για τους δύο νομούς η συγκεκριμένη βράβευση.

Το γίγνεσθαι της εγχώριας αγοράς ακινήτων

Σχολιάζοντας το γίγνεσθαι της εγχώριας αγοράς ακινήτων ο κ. Σκούρας τονίζει: «Σε γενικές γραμμές θα πρέπει  να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η αγορά των ακινήτων στην Ελλάδα δεν διαθέτει ομοιογένεια και τα ακίνητα επηρεάζονται διαφορετικά από τις τρέχουσες εξελίξεις, ανά περιοχή και ανά κατηγορία.

Εξαιρετικά σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι η αγοραστική δύναμη των ενδιαφερόμενων περιορίζεται λόγω της ακρίβειας, ενώ από την άλλη ο πληθωρισμός δημιουργεί ανασφάλεια σε όσους έχουν κάποια ανεκμετάλλευτη ρευστότητα και ανησυχούν για την αγοραστική τους δύναμη, με αποτέλεσμα η ζήτηση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα και να μην επηρεάζεται ακόμη από τα αυξημένα επίπεδα τιμών. Σε αυτό να προσθέσουμε και την περιορισμένη προσφορά ακινήτων που συμβάλλει στην διατήρηση των τιμών σε υψηλά επίπεδα» .

Όσον αφορά τις νέες επενδύσεις επεσήμανε ότι «παρουσιάζουν μία μικρή αστάθεια εξαιτίας της μεγάλης αύξησης του κόστους κατασκευής και της παραμονής του στασιμοπληθωρισμού, αλλά και πάλι σε γενικές γραμμές συνεχίζουν να γίνονται επενδυτικές ενέργειες για την κατασκευή νέων κατοικιών.

Βράβευση skouras real estate (3)

Η αύξηση του κόστους κατασκευής έχει επηρεάσει τις τιμές των νέων κατασκευών αλλά συμπαρασύρει και τις τιμές των παλαιότερων.

Αναφορικά με τους αγοραστές από το εξωτερικό, η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές συγκριτικά με τις τιμές των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, πράγμα το οποίο ωφελεί την διατήρηση της υψηλής ζήτησης από πελάτες ξένων χωρών.

Πιστεύω είναι ακόμη νωρίς να προβλέψουμε με απόλυτη ακρίβεια τις εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων, όταν παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα και οι προκλήσεις από το υψηλό ενεργειακό κόστος, τις εξελίξεις από την Ρωσική εισβολή και την διατήρηση του πληθωρισμού», καταλήγει ο κ. Σκούρας.

Καθώς η αγορά ακινήτων είναι μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά το 5ο κατά σειρά βραβείο της Skouras Real Estate καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για την Αργολίδα και τη Μεσσηνία, που αρχίζουν να αποκτούν μια μεγάλη δυναμική στην προσέλκυση νέων επενδύσεων σε ακίνητα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis