home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΟικονομία

Αρκαδία: Οι σύγχρονες τεχνικές επικοινωνίας για επιχειρήσεις από το Επιμελητήριο του νομού

Σειρά διαδραστικών σεμιναρίων για την ενίσχυση των Μικρών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Οι σύγχρονες τεχνικές επικοινωνίας είναι στην κορυφή της ατζέντας της σειράς διαδραστικών σεμιναρίων, με έμφαση στις προτεραιότητες των Μικρών και Μικρομεσαίων Οικογενειακών Επιχειρήσεων, που έχει ξεκινήσει ήδη το Επιμελητήριο Αρκαδίας και που συνεχίζεται τη Δευτέρα 30 Μαΐου από τις 4 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέλους του δικτύου Enterprise Europe Network, έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα μέλη του που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το προηγούμενο σεμινάριο «Στρατηγική Social Media για περισσότερες πωλήσεις».

Στο 2ο σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονες Τεχνικές Επικοινωνίας» θα αναλυθούν οι Βασικές Αρχές Επικοινωνίας ( λεκτικής και γλώσσας του σώματος) με στόχο οι επιχειρηματίες να γνωρίσουν τα μυστικά εκείνα που θα τους βοηθήσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους να κινητοποιήσουν τους συνεργάτες τους να γίνουν πιο παραγωγικοί και να διαπραγματευτούν καλύτερα με τους προμηθευτές τους.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1
Φωτό: Γ.Ε.ΜΗ.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Πιστοποιημένος Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, Θέμης Σαρανταένας με θεματολογία:

• Το πώς η διαπροσωπική επικοινωνία είναι ο πιο βασικός άξονας των πωλήσεων μιας επιχείρησης

• Τη δύναμη της επαγγελματικής εικόνας

• Τη μέθοδο να γινόμαστε συμπαθείς (create rapport)

• Τις Βασικές Αρχές Λεκτικής Επικοινωνίας

• Τις Βασικές Αρχές της Γλώσσας του Σώματος

• Τον τρόπο να αντιστρέφουμε τις αντιρρήσεις

• Τις Τεχνικές Πειθούς

• Τον τρόπο που τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις εμποδίζουν την επιτυχημένη επικοινωνία

Παράλληλα, θα προβληθούν εκπαιδευτικά video, θα γίνουν πρακτικές ασκήσεις και διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια (role playing games) με στόχο την εξάσκηση των συμμετεχόντων στη θεωρία.

Αυτό το σεμινάριο αποτελεί τη βάση για το επόμενο που θα ακολουθήσει την Τετάρτη 8 Ιουνίου με τίτλο «Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων».

Τα διαδραστικά αυτά σεμινάρια του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έχουν σαν στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων με σημαντικά εργαλεία επικοινωνίας, σε μια περίοδο ισχνών αγελάδων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button