home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Η ανακύκλωση είναι υπόθεση των παιδιών

Πάνω από 500 μαθητές δημοτικών σχολείων στο Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης
Λούνα παρκ ανακύκλωσης Ναύπλιο (2)

Πάνω από 500 μαθητές – μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Ναυπλίου συμμετείχαν την Τετάρτη 25 Μαΐου, με τη συνοδεία των δασκάλων τους, στο «Λόυνα Πάρκ της Ανακύκλωσης» της ΕΕΑΑ που εγκαταστάθηκε στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το δημαρχείο, στο Ναύπλιο.

Λούνα παρκ ανακύκλωσης Ναύπλιο (6)

Οι μαθητές – μαθήτριες είχαν την ευκαιρία μέσα από τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιχνίδια του Λούνα Πάρκ, να ψυχαγωγηθούν και παράλληλα να εκπαιδευτούν, αποδεικνύοντας ότι η ανακύκλωση συσκευασιών μπορεί να είναι εύκολη και διασκεδαστική εκτός από απαραίτητη για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Το χώρο της δράσης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και συνομίλησε με τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και την ομάδα της ΕΕΑΑ.

Όπως είπε ο κ. Κωστούρος:

«Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, θέλουμε αυτά τα παιδιά να είναι αυριανοί ευαισθητοποιημένοι ενεργοί πολίτες για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων. Έχουμε σχεδιάσει και θα δείτε να υλοποιούνται στο επόμενο διάστημα και άλλες δράσεις.

Η δράση αυτή θα επαναληφθεί ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να λάβουν μέρος .

Τα παιδιά είναι εκείνη η ομάδα που εκπαιδευόμενη όχι μόνο θα εκπαιδεύσει τους μεγαλύτερους αλλά θα είναι εκείνη που στα επόμενα χρόνια καλείται να διαχειριστεί την ανακύκλωση σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι αυτό συμβαίνει σήμερα

 Ευχαριστώ τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς καθώς και την ΕΕΑΑ.»

Λούνα παρκ ανακύκλωσης Ναύπλιο (1)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis