home design 800x400
home design 1170Χ320

Γ. Γκιόλας: Συγκρατημένα αισιόδοξος για το Δικαστικό Μέγαρο στο Ναύπλιο

Τι ανέφερε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ για την Πλατεία Δικαστηρίου
Γκιόλας Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου (3)

Παρών στην επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα ήταν σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας αποδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη βελτίωση του ιστορικού μνημείου, δηλαδή του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου, για το οποίο είχε καταθέσει σχετική τροπολογία στις αρχές του 2021, ζητώντας την παραχώρηση της πλατείας στον Δήμο Ναυπλιέων.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει στο παρελθόν καταθέσει ερωτήσεις και τροπολογίες τόσο για το Δικαστικό Μέγαρο όσο και για τον χώρο της πλατείας που βρίσκεται στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου.

Όπως αναφέρεται από πλευράς Γκιόλα: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης όμως, παρά την αναφορά του για το Δικαστικό Μέγαρο, στην οποία δήλωσε πως σχετικά σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μελέτες έτσι ώστε να αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης, δεν δεσμεύτηκε με σαφές χρονοδιάγραμμα για την Πλατεία έμπροσθεν του κτιρίου, η οποία παρά τις προσπάθειες να αποδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ναυπλίου, εξακολουθεί να παραμένει αναξιοποίητη και να χρησιμεύει -δυστυχώς- ως parking διαφόρων».

Κλείνοντας ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, δήλωσε με αισιοδοξία ότι η επόμενη Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές και θα είναι μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα δρομολογήσει και θα ολοκληρώσει και τους δύο στόχους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιάννη Γκιόλα:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis