home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Στενές επαφές Καμπόσου με κορυφαία στελέχη της ΝΔ

Στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη ο δήμαρχος Άργους

Στενές επαφές με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να διατηρεί ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, που βρέθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου προσκεκλημένος στα γενέθλια του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του στο κέντρο της Αθήνας, υποδεχόμενος αγαπημένους φίλους από την πολιτικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο.

Καμπόσος Πατούλης 2
Φωτό: fb/Takis Apostolopoulos

Οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες ως γνωστόν συνδέονται με μακρόχρονη φιλία και το γεγονός των γενεθλίων στάθηκε αφορμή να βρεθούν και να συζητήσουν για τα αυτοδιοικητικά και όχι μόνον.  

Ο Δημήτρης Καμπόσος δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα των δημοσίων σχέσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα υπενθυμίζοντας στους πιθανούς εσωκομματικούς και μη αντιπάλους του τις διασυνδέσεις του με κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε διαπιστευμένος και στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιώντας επαφές με πρωτοκλασάτους υπουργούς με τους οποίους διατηρεί στενές σχέσεις.

Καμπόσος Πατούλης 3
Φωτό: fb/Δημήτρης καμπόσος

Ο δήμαρχος Άργους δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο φίλο του και μέσω του διαδικτύου «Χρόνια πολλά καλέ μου φίλε Γιώργο Πατούλη, να είσαι πάντα γερός, δυνατός και δημιουργικός!Εύχομαι κάθε επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα!» αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί του και μαζί με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη που ήταν επίσης παρών.

Οι επαφές Καμπόσου με κορυφαία στελέχη της ΝΔ το τελευταίο διάστημα ίσως προοιωνίζουν μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button