home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Κρανίδι: Κατεδαφίζουν τα ετοιμόρροπα πριν πέσουν στα κεφάλια των περαστικών

Με εντατικούς ρυθμούς, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες κρίσης για κατεδαφίσεις και άλλων ετοιμόρροπων κτιρίων, από την αρμόδια επιτροπή.

Ξεκίνησαν σήμερα 18 Μαΐου οι κατεδαφίσεις επικινδύνως ετοιμόρροπων κτισμάτων στην Ερμιονίδα, αρχής γενομένης από το Κρανίδι, πριν αυτά πέσουν στα κεφάλια των περαστικών. Η αρχή έγινε με ένα από τα πλέον επικίνδυνα ετοιμόρροπα κτίρια.

Η υλοποίηση του προγράμματος, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ανάθεση και υπογραφή της Σύμβασης, ολοκληρώνει τον κύκλο των διαδικασιών για την εφαρμογή στην πράξη κάθε σημαντικού έργου.

Η κατεδάφιση των κτισμάτων που έχουν κριθεί κατεδαφιστέα από την αρμόδια επιτροπή και έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες, προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Επίσης με εντατικούς ρυθμούς, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες κρίσης για κατεδαφίσεις και άλλων ετοιμόρροπων κτιρίων, από την αρμόδια επιτροπή.

«Η επικινδυνότητα κτιρίων εντός των οικισμών, κρίνουμε ότι θέτει το θέμα των κατεδαφίσεων σε μέγιστη προτεραιότητα, καθώς προέχει όλων των έργων η ασφάλεια των δημοτών», τονίζει η δημοτική αρχή Γεωργόπουλου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button