home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFirst Featured

Ναύπλιο: Τι ανησυχεί περισσότερο τους γονείς και ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων συναντήθηκε με το δήμαρχο και συγκαλεί γενική συνέλευση

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων προσκαλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 19:00 στο Θεατράκι ΟΣΕ, στο Ναύπλιο.

Παράλληλα, ενημερώνει τα μέλη της, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου ότι την Παρασκευή 13/05/2022, το προεδρείο του ΔΣ της Ένωσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτριο Κωστούρο, ενώ είχε προηγηθεί την Τετάρτη 11/05/2022 συνάντηση με τη Διευθύντρια Αβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κα Αικατερίνη Δουράνου.

Τόσο ο κος Κωστούρος, όσο και η κα Δουράνου ενημέρωσαν για θέματα της σχολικής κοινότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, ενώ παράλληλα άκουσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του συλλόγου για διάφορα ζητήματα.

Κατά τη συζήτησή με τον κο Κωστούρο, έγινε ειδική αναφορά στο θέμα της απουσίας παιδιάτρων από τα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους. Ο κος Δήμαρχος ενημέρωσε για τις επαφές και κινήσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει, καθώς και για τα επόμενα βήματα που προτίθεται να κάνει έως την οριστική επίλυση του εν λόγω θέματος. Από την πλευρά τους τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να προχωρήσουμε, πέρα από επαφές και σε κινητοποιήσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button