home design 800x400

Καλαμάτα: Στα χέρια της αστυνομίας ο άνδρας που σε κατάσταση αμόκ τα έκανε γυαλιά-καρφιά στην Τράπεζα Ελλάδος

Υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τελικά λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα χθες, Κυριακή 15 Μαΐου, ο άνδρας που σε κατάσταση αμόκ είχε εισβάλλει με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα. κάνοντάς τα όλα γυαλιά-καρφιά

Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Αστυνομικό Τμήμα.

Καρέ-καρέ η σύλληψη

Στο σημείο είχαν σπεύσει άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προσπαθούσαν επί ώρα να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδοθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ΘΑΡΡΟΣ news οι αστυνομικοί κάνοντας έφοδο και πετώντας μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής ο νεαρός εισέβαλε στον κήπο της Tράπεζας της Ελλάδος και χρησιμοποιώντας  βαριοπούλα προσπάθησε να ανοίξει την σιδερένια συρόμενη πόρτα χωρίς αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια επέστρεψε με λοστό, που πήρε από το αυτοκίνητο του και την άνοιξε.

Παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός μπήκε στο αυτοκίνητό του, πέρασε την πόρτα, εισέβαλε στον κήπο της Τράπεζας και παρέμεινε εκεί.

Στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και της ΔΙΑΣ καθώς και ο Αστυνομικος Διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνώριμος στις αστυνομικές αρχές και πιθανά βρισκόταν υπο την επήρεια χαπιών.

Σχόλια

Exit mobile version