home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παλιός παίκτης του Πανναυπλιακού πέθανε ξαφνικά από εγκεφαλική αιμορραγία

Ο Γιώργος Παππάς ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, έχοντας διατελέσει παίκτης του Παναιτωλικού, με πολλά γκολ
Πανναυπλιακός Ηρακλής

Πέθανε στις 13 Μαΐου ο Γιώργος Παππάς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού αλλά και του Πανναυπλιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη επειγόντως τα ξημερώματα της Παρασκευής στο νοσοκομείου του Αγρινίου με εγκεφαλική αιμορραγία, όπου και εξέπνευσε, λίγες ώρες αργότερα.

Ο Γιώργος Παππάς

Ο εκλιπών, που στην ποδοσφαιρική καριέρα του είχε αγωνιστεί και στον Πανναυπλιακό, διετέλεσε διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, γυμναστής και καθηγητής φυσικής αγωγής σε δημόσια σχολεία του Αγρινίου, για χρόνια πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγρινίου αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου με τον Γ. Παπαναστασίου την περίοδο 2014-2019, Νομαρχιακός Σύμβουλος με τις παρατάξεις του Γιάννη Λύτρα και του Θύμιου Σώκου τις περιόδους 2002-2010 και Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τον Απόστολο Κατσιφάρα την περίοδο 2010-2014.

Ήταν γεννημένος το 1952. Με την σύζυγο του Σταυρούλα, είχε αποκτήσει δυο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γίνει παππούς μιας εγγονής.

pappas
Ο Γιώργος Παππάς (Φώτο: agriniopress.gr)

Το αντίο του Παναιτωλικού

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφέρει τα εξής:

Η οικογένεια του Παναιτωλικού εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Γιώργου Παππά, εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Αγωνίστηκε για 11 σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού (299 συμμετοχές) και παραμένει έως σήμερα στην πρώτη τετράδα των σκόρερ (78 γκολ). Ήταν ο αρχηγός της ομάδας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θα αιτηθεί στην διοργανώτρια όπως στον τελευταίο αγώνα των Play-outs με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές μας αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis