home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αγία Τριάδα: Δρομολογήθηκε η λύση για το νηπιαγωγείο

Η δέσμευση Κωστούρου στο σχολικό συμβούλιο
νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδας

Τα δίκαια αιτήματα του σχολικού συμβουλίου του νηπιαγωγείου της Αγίας Τριάδας κατανόησε απόλυτα, ως εκπαιδευτικός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και έβαλε ήδη εμπρός τις διαδικασίες για την επίλυσή τους σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του «συλλόγου γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου Αγίας Τριάδας Ναυπλίου». Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση:

«Το έντονο ενδιαφέρον για την ασφάλεια των νηπίων της Αγίας Τριάδας, εξέφρασε χτες Πέμπτη 12 Μαΐου, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος  κατά την συνάντηση του σχολικού συμβουλίου του νηπιαγωγείου μας.

Στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής συζήτησης κοινωνήθηκαν στο Δήμαρχο και στη πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, κα Μαρία Ράλλη, τα προβλήματα και οι ελλείψεις της σχολικής μονάδας».

νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδας 2
Είσοδος Νηπιαγωγείου Αγίας Τριάδας (φωτό anagnostis.org)

Να μηδενιστούν οι κίνδυνοι για τα νήπια

Σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση και τα όσα διημείφθησαν, ο δήμαρχος Ναυπλιέων «επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα  της ασφάλειας των παιδιών, επισημαίνοντας παράλληλα την αναγκαιότητα παρεμβάσεων, ώστε να μηδενιστούν οι κίνδυνοι για τους μαθητές από κακοτεχνίες και ελλείψεις ασφαλείας, χαρακτηρίζοντάς το ως «επικίνδυνο». Παράλληλα  δεσμεύτηκε για την εκπόνηση, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος,  χρονοδιαγράμματος , την άρτια επιθεώρηση του χώρου από εξειδικευμένα συνεργεία και στη συνέχεια την αποκατάσταση ή/και απομάκρυνση εστιών επικινδυνότητας καθώς και την αναβάθμιση του αυλείου χώρου με προβλεπόμενα δάπεδα και σκίαση.

νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδας 1
Νηπιαγωγείο Αγίας Τριάδας (φωτό anagnostis.org)

Θερμές ευχαριστίες προς τη δημοτική αρχή και την σχολική επιτροπή για τον ειλικρινή διάλογο και την αμέριστη συμπαράσταση τόσο προς το έργο των εκπαιδευτικών, όσο και προς τις ανησυχίες των γονέων αλλά πρωτίστως τις ανάγκες των ίδιων των παιδιών».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis