home design 800x400
home design 1170Χ320

Τολό: Προεόρτια καλοκαιριού με διήμερο φεστιβάλ στο όμορφο θέρετρο του Αργολικού

Ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και της ομορφιάς της παραλιακής κοινότητας
Τολό ανάπλαση (2)

Προεόρτια του καλοκαιριού αλλά και της τουριστικής περιόδου που ξεκινά αποτελεί το διήμερο φεστιβάλ που διοργανώνεται στο παραλιακό θέρετρο του Δήμου Ναυπλιέων, το Τολό, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Μαΐου.

Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού αγκαλιάστηκε με θέρμη από την Τοπική Κοινότητα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και το ΔΟΠΠΑΤ και το «Tolo Fest», που συνδιοργανώνεται από όλους τους παραπάνω φορείς, ανοίγει πανιά στο λιμάνι του Τολού, παραμονή και ανήμερα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης που γιορτάζει και το εκκλησάκι του χωριού, φιλοδοξώντας να παγιωθεί ως θεσμός και να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία του πλέον γνωστού τουριστικού προορισμού της Αργολίδας.

Τολό 1
Φωτό: fb/ΤολοΑργολίδα

«Επιστρέφουμε δυναμικά με ένα φεστιβάλ, στο οποίο μπορούν να προβληθούν όλες οι επιχειρήσεις της κοινότητας, που θα φιλοξενηθούν σε ειδικά κιόσκια που θα στηθούν, αλλά και με δρώμενα για κατοίκους και επισκέπτες», δήλωσε στο «anagnostis.org» η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, Μάνια Δεδέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ θα διοργανωθεί συναυλία ενώ τη δεύτερη μέρα θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τις χορευτικές ομάδες του Δημοτικού Σχολείου Τολού και dj θα ντύσει μουσικά τη βραδιά.  

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν είτε ως εκθέτες είτε προσφέροντας κεράσματα στους επισκέπτες, που αναμένεται να κατακλύσουν το λιμάνι του τουριστικού θερέτρου του Αργολικού κόλπου για το διήμερο φεστιβάλ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis