home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι σημαίνει το Open Mall για το Ναύπλιο – Οι έμποροι μπροστά σε νέες προκλήσεις και ευκαιρίες

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου πραγματοποίησε ημερίδα στα πλαίσια της δράσης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων»
Ημερίδα open mall Ναύπλιο (1)

Στα πλαίσια της Δράσης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων» Open Mall, o Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου πραγματοποίησε με επιτυχία εχθές Τετάρτη 11 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο PARK HOTEL, στο Ναύπλιο, ημερίδα Ενημέρωσης και Παρουσίασης πάνω σε σημαντικά θέματα αξιοποίησης στην καθημερινή λειτουργία για κάθε επωφελούμενη επιχείρηση που συμμετέχει στη Δράση.

Την ημερίδα παρακολούθησαν σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων και δόθηκε η δυνατότητα στο να τεθούν ερωτήματα και να λυθούν απορίες που τους απασχολούν σε ένα καθ’ όλα ευχάριστο κλίμα.

Ο στόχος

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και η παρουσίαση στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου της Δράσης, από τον Πρόεδρο Κωνσταντίνο Βερδελή μαζί με τους καταξιωμένους στο είδος τους εισηγητές ώστε να παρουσιάσουν το έργο, το πως ξεκίνησε, για τη συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, να ενημερωθούν για τη πορεία του, να μιλήσουν για την εφαρμογή του καθώς και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω αυτού, ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση.

Η παρουσίαση

Παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός ταυτότητας, σήμανσης, προβολής όπως και το εγχειρίδιο λειτουργίας των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν από την πλευρά των καταστηματαρχών.

Ενημερωθήκαν για τον τρόπο marketing ,πωλήσεων και προσέγγισης μέσω της Δράσης ώστε να διεκδικηθεί κάθε ευκαιρία και κέρδος.

Πληροφορήθηκαν για νέες προκλήσεις και για ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσω του έργου αυτού.

Η υπόσχεση

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου υπόσχεται ότι ανάλογες Δράσεις θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης του μεγάλου αυτού έργου, του «Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ναυπλιέων» σε μία δύσκολη εποχή για τον τόπο και τις επιχειρήσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis