home design

Αυτό είναι το νέο πεντάστερο resort που ανοίγει στην Κορινθία με Ισραηλινή υπογραφή

Το νέο Isla Brown Corinthia της Brown Hotels ανοίγει τον Ιούνιο στους Αγίους Θεοδώρους.

Η ισραηλινών συμφερόντων Brown Hotels επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων της με νέα ξενοδοχεία σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Η Κορινθία αποτελεί περιοχή με σημαντική δυνατότητα τουριστικής ανάπτυξης, λόγω της γειτνίασης με την Αττική και της εύκολης πρόσβασης μέσω αυτοκινητόδρομου αλλά και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας.

Σε λίγο καιρό ανοίγει τις πύλες του το πρώτο resort της Brown Hotels στην Ελλάδα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Στα σκαριά βρίσκονται και τα δύο νέα resorts στην Κεντρική και Νότια Εύβοια. Στα πλάνα της Brown βρίσκονται ακόμη δύο resorts σε δημοφιλή τουριστικά νησιά (Κρήτη, Κέρκυρα).

Το νέο Isla Brown Corinthia

Παράταση για την επόμενη τουριστική σεζόν πήρε η νέα πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα της Brown Hotels στην Κορινθία.

Ενώ αρχικά αναμενόταν το νέο ξενοδοχείο, μετά την ανακαίνιση και αναβάθμιση, να ανοίξει τον Αύγουστο του 2021, τελικά αναμένεται να ανοίξει σε λίγες μέρες, τον Ιούνιο του 2022.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Χανικιάν

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Brown Beach Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, προέκυψε από τη ριζική ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου Χανικιάν, που απέκτησε πριν μερικά χρόνια η Brown Hotels.

Το ξενοδοχείο “Χανικιάν” ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 υπό τη διοίκηση τριών αδερφών αρμενικής καταγωγής. Τη δεκαετία του ’80 και κυρίως ’90 όμως άρχισε η πτώση.

Άλλαξε μάλιστα το 1988 και χέρια αλλά αυτό δεν κατέστησε δυνατόν να ξαναβρεί το ξενοδοχείο το βηματισμό του. Τελικά, το 2001 έκλεισε οριστικά αλλά πλέον ανοίγει τις πύλες του ριζικά αλλαγμένο.

Το όραμα για την τουριστική επένδυση στην Κορινθία

Το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων Brown Beach Corinthia θα έχει 116 δωμάτια ενώ σε επόμενη φάση θα κατασκευαστούν και 120 bungalows.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η WH Europe, που βρίσκεται πίσω από την Brown Hotels, το όραμα για την τουριστική επένδυση στην Κορινθία περιλαμβάνει 166 δωμάτια στην παραλία και 120 hillside δωμάτια.

Την αρχιτεκτονική μελέτη του ξενοδοχείου ανέλαβε το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version