home design 800x400
home design 1170Χ320

Το μυστικό του Σχοινοχωρίτη στον Βορίδη – Η αγκαλιά με Σαμαρά

Η αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμαρά και το φωτογραφικό καρέ με τον Χ. Λαζαρίδη, υπενθυμίζουν τις σχέσεις από το παρελθόν με τον πρώην πρωθυπουργό
Βορίδης Σχοινοχωρίτης

Δεν πέρασε απαρατήρητο το ενσταντανέ του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του Μάκη Βορίδη, που φαίνεται να μοιράζονται κάτι από το κινητό τους τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια του 14ου Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας. Το μυστικό του Σχοινοχωρίτη στον Βορίδη, η αγκαλιά που ακολούθησε με τον Αντώνη Σαμαρά και το φωτογραφικό καρέ με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, υπενθυμίζουν τις σχέσεις που έχει από το παρελθόν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, με τον πρώην Πρωθυπουργό.

Στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που διεξάγεται στο Metropolitan Expo και ολοκληρώνεται σήμερα, παρόντες ήταν και αρκετά μέλη και φίλοι του κόμματος από την Αργολίδα, ανάμεσα στους οποίους ο διαγραφής από το κυβερνών κόμμα, δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Το «μυστικό» του Σχοινοχωρίτη

Ποιο όμως μπορεί να είναι το «μυστικό» του Σχοινοχωρίτη στον Βορίδη; Το ύφος και των δύο δείχνει ότι μοιράζονται κάτι προσωπικό, που πιθανότατα δεν έχει σχέση ούτε με το συνέδριο, ούτε με το κόμμα. Ίσως κάποια φωτογραφία από το παρελθόν ή κάποια άλλη ανάμνηση.

Να σημειωθεί πως Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Μάκης Βορίδης συνδέονται με προσωπική φιλία χρόνων.

Βορίδης Σχοινοχωρίτης

Ως προς το πολιτικό σκέλος να επισημάνουμε πως ο Μάκης Βορίδης είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, είναι γνωστή η καλή σχέση που διατηρεί ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης με τον τέως πρωθυπουργό, τον οποίο στήριζε ανέκαθεν, μια οικειότητα η οποία διακρίνεται από τον εναγκαλισμό τους στη φωτογραφία.

Φώτο σχοινοχωρίτης
Ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης με τον Αντώνη Σαμαρά

Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας φωτογραφήθηκε ακόμα με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος είναι λογογράφος του Αντώνη Σαμαρά. Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι δημοσιογράφος, μαθηματικός, οικονομολόγος και στρατηγικός αναλυτής. Είναι βασικός και έμπιστος σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθημερινός συνομιλητής και λογογράφος του, και αναφέρεται ως το «δεξί του χέρι».

Οι επαφές Σχοινοχωρίτη με Σαμαρά, Βορίδη και Λαζαρίδη κατά τη διάρκεια του 14ου Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες, όσο και το “μυστικό” που μοιράστηκε ο αντιπεριφερειάρχης της Αργολίδας με τον υπουργό Εσωτερικών.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τι λε ρε παιδί μου…. Ποιος σοβαρός ασχολείται με αυτά τη σημερον;;;;;;;

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis