Home design
home design

Στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας, Γυμνάσια και Λύκεια της Αργολίδας

Παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων
Μϊλα τώρα γυμνάσιο Ναυπλίου (1)

Στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας για το σχολικό έτος 2021-2022 θα βρεθούν Γυμνάσια και Λύκεια της Αργολίδας, που μέσω του διαδικτύου θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της μελέτης και των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων.

Διημερίδα σχολεία 1

Μαθητές και εκπαιδευτικοί εκφράζονται, δημιουργούν, συνθέτουν και θα παρουσιάσουν τους κόπους μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς.

Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας – μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς –  αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex, την Τρίτη 10, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Μαΐου και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης Αργολίδας θα συμμετέχουν το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου, το Γυμνάσιο Κρανιδίου και το Λύκειο Αγίας Τριάδας. Μαζί τους θα βρεθούν σχολεία από τους νομούς Ημαθίας και Ρεθύμνου.

Διημερίδα σχολεία 2

Παρουσίαση 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου

Το 1ο Γυνάσιο Ναυπλίου θα παρουσιάσει τα προγράμματά του την Τρίτη 10 Μαΐου και πρόκειται για:

-Το πολιτιστικό πρόγραμμα «Ψηλαφώντας το Βυζάντιο», με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους: Νικόλαο Μπουμπάρη, Νικόλαο Σκαλίδη και Ανδρέα Καρίβαλη

-Το πολιτιστικό πρόγραμμα «Η Ψηφιακή Εφημερίδα του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου» με υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις: Αγγελική Κριεμάδη, Παναγιώτα Γιαννούλη και Αικατερίνη Καρυώτου.

Ο Σύνδεσμος της Γιορτής Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2021-22 είναι:

https://minedu-secondary.webex.com/meet/kpetrogian

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis