home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Ποιο είναι «Το μαύρο φόρεμα του κόρακα» που παρουσιάζεται στο Ναύπλιο

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ναυπλιώτη συγγραφέα, ποιητή, στιχουργού, σκηνοθέτη, ηθοποιού, καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Θοδωρή Γκόνη

Το “Φουγάρο” και οι “Εκδόσεις Άγρα” σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ναυπλιώτη συγγραφέα, ποιητή, στιχουργού, σκηνοθέτη, ηθοποιού, καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Θοδωρή Γκόνη “Το μαύρο φόρεμα του κόρακα” που θα γίνει την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 7μμ, στο FOUGARO ARTCENTER (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Κώστας Καλφόπουλος, συγγραφέας – δημοσιογράφος, Ιωάννα Γρηγορίου, διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Ερμιόνης και ο συγγραφέας του βιβλίου Θοδωρής Γκόνης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πανταζόπουλος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός Λουκία Μιχαλοπούλου και ο συγγραφέας.

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες / κράτηση θέσης: τηλ. 2752047380.

Το μαύρο φόρεμα του κόρακα

Πρόκειται για το 10ο βιβλίο του Θοδωρή Γκόνη στις “Εκδόσεις Άγρα”. Εφτά πεζογραφήματα με μια ασθματική, παράδοξη γραφή.

Οι εφτά ιστορίες του βιβλίου ταξιδεύουν στον ίδιο τόπο, τον περιγράφουν αλλά δεν τον κατονομάζουν. Περιηγούνται στο χώρο της μνήμης καθώς αυτή αρχίζει να εξασθενεί, να χάνεται σχεδόν και έτσι αναγκάζεται ο αφηγητής τους να χτίζει πάνω στα χαλάσματα και τα συντρίμμια των παλιών πραγματικών γεγονότων, να επινοεί φανταστικές ιστορίες σαν αντιστάθμισμα αυτής της απώλειας.

Με τα παλιά υλικά προσπαθεί να φτιάξει νέες ιστορίες αλλά το ξάφνιασμά του είναι μεγάλο όταν πάνω σε αυτά που έχει επινοήσει σκοντάφτουν όλα εκείνα που έχουν συμβεί και αδυνατεί να τα ξεχωρίσει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button