home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

14ος Αργειακός – Μυκηναϊκός Δρόμος: Τρέχοντας μέσα στην ιστορία

10 ημέρες μας χωρίζουν για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού – Το Make-A-Wish θα βρίσκεται στο Άργος
Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος 2022

Δωρεάν χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, με πολλές όμορφες εκπλήξεις, παροχές προς τους δρομείς και ποιοτικές παράλληλες δράσεις για όλους, έρχεται ο 14ος Αργειακός – Μυκηναϊκός Δρόμος.

10 ημέρες μας χωρίζουν για μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του δρομικού κινήματος, της πολιτιστικής κληρονομιάς με τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, του εθελοντισμού, της ειρήνης και της αλληλεγγύης, την Κυριακή, 8 Μάη όλοι τρέχουν στον Δήμο Άργους – Μυκηνών και μέσα στην ιστορία.

Προλάβετε και κάντε την εγγραφή σας στο επίσημο site του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός»: kekpaa.gr.

Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος 2022 (2)

Το Make-A-Wish θα βρίσκεται στο Άργος

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα βρίσκεται στο Άργος για μια ξεχωριστή δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του 14ου Αργειακού Μυκηναϊκού Δρόμου 2022 .

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 8 Μαϊου, από τις 10:00 έως τη 13:00 στην πλατεία Αγίου Πέτρου Άργους, οι εκπρόσωποι του Make-A-Wish θα ενημερώνουν για τις εξαιρετικές δράσεις τους και την δυνατότητα εθελοντικής προσφοράς σε αυτόν τον σημαντικό σκοπό, βοηθώντας να διαδώσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”.

Με ιδιαίτερη χαρά θα γνωρίσουμε καλύτερα αυτήν την σπουδαία κίνηση και τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” σε φορείς, σχολεία, εταιρείες αλλά και σε μεμονωμένους ιδιώτες που επιθυμούν να γίνουν αρωγοί.

Κάθε αστέρι της ευχής συνδέεται μοναδικά με ένα παιδί ευχής και βοηθά στην υιοθεσία μιας ευχής παιδιού που το έχει ανάγκη. Ας γίνουμε ένα κομμάτι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αυτής της μεγάλης προσπάθειας, δίνοντας Ελπίδα, πραγματοποιώντας όλοι μαζί, τις ευχές των παιδιών που παλεύουν με μία σοβαρή ασθένεια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis