home design 800x400
home design 1170Χ320

Εφιαλτικές σκηνές στο Άργος: GPS σκύλου αποκάλυψε τους δράστες που λήστεψαν κοπέλα (Video)

Ήρωες με GPS σώζουν την αφεντικίνα τους. Σκηνές βίας σε μια ήσυχη παραδοσιακή γειτονιά
GPS σκύλου

Το GPS του σκύλου της, αποκάλυψε τους δράστες που λήστεψαν κοπέλα το μεσημέρι της Τετάρτης σε μια ήσυχη παραδοσιακή γειτονιά του Άργους.

Την ώρα που κανείς από την οδό Φορωνέως δεν ξεμύτησε να προσφέρει βοήθεια στην κοπέλα που την κακοποιούσαν μέρα μεσημέρι οι δύο νεαροί, οι σκύλοι της αντέδρασαν, επιτέθηκαν στους δράστες και τους έστρωσαν στο κυνήγι. Μάλιστα παρέμειναν γύρω στα 20 λεπτά έξω από το καλύβι που κρύφτηκαν οι δράστες, σύμφωνα με το GPS που είχε τοποθετηθεί στο κολάρο του σκύλου.

Το GPS του σκύλου

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς έγινε ο εντοπισμός. Πρόκειται για την δεύτερη διαδρομή, πριν οι σκύλοι μετά από 20 λεπτά περικύκλωσης των δραστών, επιστρέψουν στην αφεντικίνα τους.

Εφιαλτικές σκηνές στο Άργος

Εφιαλτικές σκηνές έζησε μέρα μεσημέρι η γυναίκα αυτή, στο Άργος:

«Ήταν μια εφιαλτική σκηνή. Είχα βγάλει βόλτα τα σκυλιά μου ακολουθώντας μια συνήθη διαδρομή» λέει στο anagnostis.org η κοπέλα που έπεσε θύμα κακοποίησης και κλοπής και συνεχίζει:

«Κατά την επιστροφή από την βόλτα δύο νεαροί, μελαμψοί μου έκλεισαν τον δρόμο με τα ποδήλατά τους. Μου σήκωσαν την μπλούζα για να κλέψουν τον σταυρό που φορούσα και μου κατέβασαν το παντελόνι, για να μου κλέψουν ένα δακτυλίδι που είχα στον αφαλό. Με έβριζαν και μου φώναζαν βγάλε το, γιατί θα σε γ@μσμε.

Αντιστάθηκα όσο μπορούσα και φώναξα για βοήθεια. Αν και γειτονιά κανείς δεν έτρεξε να με βοηθήσει. Κανείς δεν με άκουσε! Ευτυχώς οι σκύλοι ανέλαβαν δράση. Έσκισαν ένα κομμάτι από την φόρμα του ενός και τους κατεδίωξαν μέχρι το «σπίτι» τους».

gps
Σκύλοι
Το GPS του σκύλου ακολούθησε τη διαδρομή των δραστών που λήστεψαν κοπέλα

Ήδη το θύμα έχει αναγνωρίσει έναν 15χρονο αλλοδαπό, ενώ αναζητείται ο δεύτερος. Ο εντοπισμός του σημείου που ενδεχομένως κρύφτηκαν οι δράστες έγινε μέσω του GPS που ήταν στο κολάρο των σκύλων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis