home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Την έγδυσαν και την λήστεψαν στον δρόμο

Σκηνές βίας σε μια ήσυχη παραδοσιακή γειτονιά

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

4 σχόλια στο Άργος: Την έγδυσαν και την λήστεψαν στον δρόμο
βιασμός

Στο ύψος της Φορωνέως – Υψηλάντους δυο τύποι το πολύ έως 18 χρόνων με δυο ποδήλατα έκαστος, μελαμψοί, επιτέθηκαν σε μια κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της.

Όπως αναφέρει η παθούσα «Με τραβούσαν, με έριξαν κάτω, μου κατέβασαν το παντελόνι και μ ανέβασαν την μπλούζα. Μου έκλεψαν έναν σταυρό ασημένιο, ένα λουρί σκύλου και μου τραβούσαν μέχρι και το σκουλαρίκι απ΄ τον αφαλό για να μου βγάλουν. Μου πήραν και κάτι ψιλά που είχα επάνω με κλώτσησαν και με πατούσαν. Τα σκυλιά μου τους κυνήγησαν και κατάφεραν να τους κόψουν ένα κομμάτι απ΄ τη φόρμα τους. Παιδιά, γονείς, άνθρωποι προσοχή μεγάλη το κακό γίνεται μέρα μεσημέρι».

Το θύμα βρίσκεται αυτή την στιγμή ελαφρά τραυματισμένη στη Νοσηλευτική Μονάδα του Άργους για εξετάσεις.

Σχόλια

4 απαντήσεις

  1. Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Αν και πιστεύω πως έχει παραγίνει το κακό και με τους εξ ανατολάς και με τους ρομά/τσιγγανόγυφτους. Αλλά στη προκειμένη, μου κάνει εντύπωση. Και ηρεμήστε λίγο με τη φωτογραφία, έλεος! Ελπίζω η κοπέλα να είναι καλά και να τους βρουν. Βέβαια μετά πάμε σε ποιο μίζερες σκέψεις. ΑΝ τους ψάξουν και ΑΝ τους καταδικάσουν και για ΠΟΣΟ καιρό… Οι τελευταίες δεκαετίες έχουν δείξει οτι και να τους πιάσουν δεν πληρώνει κανένας και είναι πάλι έξω. Κυριολεκτικά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει σε αυτό που αποκαλούμε χώρα πλέον.

    1. θα ήθελα να δω την ψυχραιμία σου αν ήταν αδερφή ή κόρη ή γυναίκα σου αγαπητέ. δεν θα ηρεμήσουμε.

      1. Απο που το συμπέρανες, Γιωργάκο; Αμέσως, άμα ήταν γυναίκα σου ή αδερφή σου. Άντε ρε φίλε. Η ψήφος του κάθε Γιώργου, εδώ και δεκαετίες, μας έφερε εδώ. Εγώ ήμουν παιδί όταν εσείς τρώγατε καλά και βολευόσασταν στο δημόσιο τοπικά. Αυτό το κόσμο δώσατε. Σε έπιασε και ο πόνος.

  2. Είναι σοβαρό το θέμα της αστυνόμευσης στο Άργος. πρέπει η περιπολίες να είναι όχι μόνο στις εισόδους και στο κέντρο. αλλά και πεζες. δεν είναι δυνατόν 50 μέτρα απο εκεί που βρίσκονται αστυνομικοί να αλωνίζουν οι γύφτοι και κανείς ν μην το βλέπει. όσο για αυτά τα κτήνη πρέπει να πληρώσουν. αν θέλει το Άργος να δεχτεί επισκέπτες. ειδικά οι Ρομα είναι ανεξέλεγκτοι. παντού μέσα στην Πόλη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis