home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeatured

Ναύπλιο: Εικόνες… Μονακό από τις 30 Απριλίου στο λιμάνι της πόλης

Καταπλέουν τα πρώτα σκάφη αναψυχής για το 7ο MEDYS

Μονακό θα θυμίζει σε λίγες μέρες το Ναύπλιο, με την εικόνα των πάνω από 100 σκαφών αναψυχής που θα έχουν προσδέσει στο λιμάνι της πόλης καθώς στην τελική ευθεία μπαίνει το 7ο Mediterranean Yacht Show (MEDYS).

Ήδη στο λιμάνι του Ναυπλίου έχουν αρχίσει να καταπλέουν τα πρώτα σκάφη δίνοντας μια πρώτη γεύση αυτού που θα επακολουθήσει σε λίγες μέρες.

γιωτ 1
Φωτό: fb/Μάνος Σταθόπουλος Φώφη Σταθοπούλου

Μέτρα εν τω μεταξύ για όλο το διάστημα της έκθεσης έχει λάβει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, προκειμένου να διευκολυνθεί ο ελλιμενισμός και η πρόσδεση των σκαφών που θα συμμετέχουν.

Μετά από δυο χρόνια απουσίας και μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας  για τον κλάδο του yaughting, λόγω της πανδημίας, η μεγαλύτερη και πλέον επιτυχημένη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο έρχεται και πάλι στον Αργολικό κόλπο από τις 30 Απριλίου ως τις 4 Μαΐου, με το σύνθημα «Let’s meet in Nafplion» («Ας συναντηθούμε στο Ναύπλιον»).

medys
Φώτο: Αρχείο

Το MEDYS διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και  αποτελεί μια Β2Β έκθεση που φέρνει κοντά πάνω από 450 ναυλομεσίτες από 31 χώρες, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Παράλληλα, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για επαφές επαγγελματιών του χώρου και μάλιστα σε μια μοναδική τοποθεσία, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το MEDYS.

γιωτ 3
Φωτό: fb/Μάνος Σταθόπουλος Φώφη Σταθοπούλου

Να επισημάνουμε ότι η επιτυχία της έκθεσης και ο εξαιρετικά υψηλός αριθμός συμμετοχών αποτελεί βάσιμη ελπίδα, σύμφωνα με παράγοντες της «βιομηχανίας» του yachting, για τη «διάσωση» της ελληνικής άδειας σκαφών αναψυχής.

Το Ναύπλιο λοιπόν ετοιμάζεται για την μεγάλη έκθεση που θα το φέρει για μια ακόμη χρονιά στο επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού και θα προσθέσει εικόνες χλιδής στην Αργολική πρωτεύουσα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

Διαβάστε ακόμα

Back to top button