home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Η εξαφάνιση εξελίχθηκε σε τραγωδία

Νεκρός βρέθηκε ο Ρομά που είχε βρεθεί καταπλακωμένος μέσα σε σωρούς από σίδερα και μπάζα, σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι (Εικόνες & Βίντεο)
Αγνοούμενος εργοστάσιο Μύλοι Κιβέρι (4)

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 52χρονου άνδρα στην Αργολίδα, τις απογευματινές ώρες Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου. Ο 52χρονος Ρομά ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από επιχείρηση πυροσβεστών και διασωστών, με τη βοήθεια ειδικού γερανού. Προηγουμένως είχε βρεθεί καταπλακωμένος από σίδερα και μπάζα σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι. Η εξαφάνιση λίγο μετά εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Ο άτυχος Ρομά, που αρχικά είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συναγερμός στις αρχές

Συναγερμός σήμανε νωρίς το απόγευμα σε πυροσβεστική και αστυνομία όταν μία γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές πως ο άνδρας της άργησε να γυρίσει στο σπίτι, ενώ δεν σήκωνε ούτε το κινητό του τηλέφωνο.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Μύλων και Κιβερίου, οι οποίες καρποφόρησαν λίγη ώρα αργότερα ως προς την ανεύρεσή του, αλλά όχι με ευτυχή κατάληξη.

Επιστρατεύτηκε γερανός για τον απεγκλωβισμό

Ο άνδρας, τσιγγάνικης καταγωγής, βρέθηκε καταπλακωμένος σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι, έπειτα από κατάρρευση τμήματος της μεταλλικής κατασκευής.

Στη σημείο έσπευσαν η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. Στη συνέχεια έφθασε και γερανός για την απομάκρυνση των βαριών σιδερένιων αντικειμένων ώστε να γίνει ο απεγκλωβισμός του άτυχου άνδρα.

Οι πιθανότητες να είναι εν ζωή ήταν ελάχιστες καθώς από την αρχή της επιχείρησης προεξείχε μόνο το πόδι του, ενώ το υπόλοιπο σώμα ήταν καλυμμένο από βαριά μεταλλικά αντικείμενα.

Καρέ καρέ οι προσπάθειες ανάσυρσης

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του anagnostis τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση του άτυχου άνδρα από το παλιό εργοστάσιο της περιοχής.

Εξ’ αρχής είχε εκφραστεί μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του άτυχου άνδρα και δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε.

Αγωνία από τους συγκεντρωμένους

Στο παλιό εργοστάσιο είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός Ρομά, συγγενείς και φίλοι του άνδρα που καταπλακώθηκε, οι οποίοι αγωνιούσαν για την τύχη του.

Τα αίτια του ατυχούς συμβάντος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους.

Τι λέει η πυροσβεστική

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα χωρίς αισθήσεις ανασύρθηκε άνδρας, έπειτα από καταπλάκωσή του, εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στην περιοχή Καλαμάκι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, με τη συνδρομή μηχανήματος έργου της Γ.Γ.Π.Π.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Μια απλή απορία:

    Γιατί πήγε εκεί;
    Αφήστε, όλοι ξέρουμε.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis