home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βρέθηκε αγνοούμενος που καταπλακώθηκε από σίδερα σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι

Η γυναίκα του είχε ανησυχήσει γιατί καθυστερούσε να επιστρέψει σπίτι και ειδοποίησε τις αρχές που ξεκίνησαν έρευνες. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο την ώρα της επιχείρησης.
Αγνοούμενος εργοστάσιο Μύλοι (1)

Συναγερμός σήμανε σε πυροσβεστική και αστυνομία όταν μία γυναίκα ειδοποίησε τις αρχές πως ο άνδρας της άργησε να γυρίσει στο σπίτι, ενώ δεν σήκωνε ούτε το κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Μύλων και Κιβερίου, οι οποίες καρποφόρησαν λίγη ώρα αργότερα.

Ο άνδρας, τσιγγάνικης καταγωγής, βρέθηκε καταπλακωμένος και βαριά τραυματισμένος από μηχάνημα έργου σε παλιό εργοστάσιο ανάμεσα σε Μύλους και Κιβέρι.

Καταπλακώθηκε από σίδερα και μπάζα

Ο άνδρας Ρομά που λίγο πριν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος, ανευρέθηκε μέσα σε σίδερα και μπάζα που προήλθαν έπειτα από κατάρρευση τμήματος της μεταλλικής κατασκευής του παλιού εργοστασίου.

Στη σημείο έχουν σπεύσει η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας. Στη συνέχεια έφθασε και γερανός για την απομάκρυνση των βαριών σιδερένιων αντικειμένων ώστε να γίνει ο απεγκλωβισμός του άτυχου άνδρα, με την ελπίδα να έχει αποφευχθεί το μοιραίο.

Ήδη στο σημείο είναι συγκεντρωμένος μεγάλος αριθμός Ρομά, συγγενείς και φίλοι του άνδρα που καταπλακώθηκε.

Αγνοούμενος εργοστάσιο Μύλοι 2
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis