home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος προσφεύγει ο Δικηγορικός Σύλλογος

Αμέσως μετά το Πάσχα η κοινοποίηση εξώδικης διαμαρτυρίας στους παρόχους
Λογαριασμός ρεύματος

Κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής, που έχει εκτοξέυσει σε διαστημικά νούμερα τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, θα προσφύγει στα δικαστήρια ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρός του, Κωνσταντίνος Μαργέλλης.

Δικηγόροι Καλαμάτας Πρόεδρος
Φωτό: youtube/ΕΡΤ

Όπως τόνισε ο κ. Μαργέλης οι τεράστιες αυξήεις που έχουν παρατηρηθεί τους τελευταίους μήνες στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας εξ αιτίας της ρήτρας ώθησαν το Σύλλογο, σε συνεργασία με τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, να προσφύγει άμεσα δικαστικά κατά της ρήτρας αναπροσαρμογής με κεντρικό αίτημα την κατάργηση της από τα συμβόλαια παροχής ρεύματος.

Μετά το Πάσχα θα κοινοποιηθεί και εξώδικη διαμαρτυρία με αίτημα την κατάργηση της ληστρικής ρήτρας στις εταιρείες παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος

Ταυτόχρονα καλεί τους συμπολίτες να υπογράψουν σχετικές εξουσιοδοτήσεις προς το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας προσκομίζοντας αντίγραφο του λογαριασμού ρεύματος, «άνευ κανενός οικονομικού αντιτίμου».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Μαργέλλης στην ΕΡΤ:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis