home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Άδεια τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, παρά τη μεγάλη Πασχαλινή έξοδο

Δουβίκας: Μόνο σε περίπτωση ανάγκης θα γίνουν έκτακτα δρομολόγια
ΚΤΕΛ

Άδεια κινούνται ως σήμερα Μ. Τρίτη τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, παρά το μεγάλο όγκο εκδρομέων του Πάσχα που αναμένεται να υποδεχθεί η Αργολίδα καθώς εξακολουθεί να παραμένει στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Οι κρατήσεις στα καταλύματα του νομού φαίνεται να ξεπερνούν το 80% δίνοντας ανάσα στον τουριστικό κλάδο. Δυστυχώς, υποτονική φαίνεται να παραμένει η κίνηση στα λεωφορεία καθώς, όπως όλα δείχνουν, οι επισκέπτες, κυρίως Αθηναίοι, επιλέγουν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητά τους, λόγω και της μικρής απόστασης από την πρωτεύουσα.

«Έχουμε λιγότερο κόσμο σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, λόγω της οικονομικής κατάστασης», δηλώνει στο «anagnostis.org» το μέλος του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Αργολίδας, Γιάννης Δουβίκας.

Γιάννης Δουβίκας
Γιάννης Δουβίκας, Μέλος Δ.Σ. ΚΤΕΛ Αργολίδας

«Μια μικρή αύξηση της κίνησης παρατηρήθηκε την περασμένη Παρασκευή 15 Απριλίου λόγω της επιστροφής των φοιτητών στα σπίτια τους αλλά το δεδομένο είναι να ταξιδεύουν τα λεωφορεία καθημερινά σχεδόν άδεια. 20-30 επιβάτες στο δρομολόγιο όχι μόνο δεν είναι ικανοποιητικός αριθμός αλλά λόγω και της μεγάλης αύξησης του πετρελαίου οριακά βγαίνουν τα έξοδα των αυτοκινήτων μας και δυστυχώς τα πράγματα φαίνεται πως θα χειροτερέψουν», επισημαίνει.

Όσον αφορά στον προγραμματισμό εκτάκτων δρομολογίων κυρίως τη Μ. Παρασκευή που αναμένεται και η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων ο κ. Δουβίκας τόνισε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί κάτι αλλά υπάρχουν διαθέσιμα 120 λεωφορεία, η απόσταση μέχρι την Αθήνα είναι μικρή και αν παραστεί ανάγκη θα γίνουν έκτακτα δρομολόγια».

Τα άδεια λεωφορεία και μάλιστα κατά την Πασχαλινή έξοδο προκαλούν έντονο προβληματισμό στους αυτοκινητιστές και τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Αργολίδας.  

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis