home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Αργολίδα: Στον τελικό του Κυπέλλου κέρδισε το ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Αργολίδας: Η αθρόα προσέλευση του κόσμου περίπου 2.000 φιλάθλων, έδωσε στον τελικό Κυπέλλου, το κύρος που του ανήκει.

Ο Τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Άργους, με νικητή τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, το Σάββατο 16 Απριλίου ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του διαιτητή Σάκη Παπαγεωργόπουλου που το 2019 έφυγε άδικα από κοντά μας.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας και η Επιτροπή Διαιτησίας τίμησαν την οικογένεια του Σάκη Παπαγεωργόπουλου για την 7χρονη  προσφορά του.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου περίπου 2.000 φιλάθλων, έδωσε στον τελικό Κυπέλλου, το κύρος που του ανήκει, δίνοντας παλμό στον αγώνα και στηρίζοντας  τις δύο ομάδες στην μεγάλη τους προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για το επίπεδο των δύο ομάδων, τη συνεργασία τους και το ήθος τους σε όλη τη διάρκεια προετοιμασίας του Τελικού αλλά και κατά τη διάρκεια απονομής του Κυπέλλου, οι οποίες τίμησαν ουσιαστικά το «Ευ αγωνίζεσθαι».

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας  εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον Φοίνικα Επιδαύρου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδας της περιόδου 2021-2022, καθώς και στην ομάδα του Παναργειακού για τη συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης. Και οι δυο ομάδες μας παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού αμείωτο ως τη λήξη του αγώνα. Τέλος, απευθύνει τα συγχαρητήρια της στους 4 διαιτητές για την διαιτησία τους.

Επιπλέον, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της:

Σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση του τελικού.

Στο Δήμο Άργους – Μυκηνών για την παραχώρηση του Γηπέδου «ΔΑΚ Άργους» και όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε.

Στο Ε.Κ.Α.Β. Αργολίδας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών  για την άριστη υποστήριξη.

Στο φίλαθλο κόσμο που τήρησε πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά την είσοδό του στο γήπεδο δείχνοντας έτσι την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την έμπρακτη συνεργασία του στην προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button