home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠελοπόννησοςΟικονομία

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί επιχειρήσεις για τη FRESKON 2022

Η έκθεση Φρούτων & Λαχανικών θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη.

H Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην έκθεση FRESKON 2022 (Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων & Λαχανικών) που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 14 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο ΔΕΘ-ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη, όπως ενημερώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσίας της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει προϊόντα του αγροδιατροφικού τομέα, να ενισχύσει το εμπόριο και τις εξαγωγές και να συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (20%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες. Η έκθεση FRESKON αποτελεί ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων, επικεντρώνεται στην καινοτομία και αναδεικνύει τον ρόλο της ως ένας σημαντικός κρίκος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις διεθνής αγορές, στους μεγάλους λιανεμπόρους αλλά και στα υπερεθνικά δίκτυα διανομής. 

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας το αίτημά τους στο e-mail: [email protected] έως και την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2721361423.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους 15. Το κόστος που επιμερίζεται για τους συμμετέχοντες κυμαίνεται από 100-150€ πλέον ΦΠΑ, ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί ο τελικός σχεδιασμός του συνόλου του εκθεσιακού χώρου που έχουμε δεσμεύσει. 

Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button