home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Ανήλικοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν καριέρα στις κλοπές

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, 11 περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή του δήμου Άργους – Μυκηνών.
Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές και απόπειρες κλοπών στο Λουτράκι

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, 11 περιπτώσεις κλοπών, στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις ανήλικοι Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα, δύο 33χρονες και 38χρονη, γονείς των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις ανήλικοι, κατά το χρονικό διάστημα από τις 7 Iανουαρίου έως και τις 9 Απριλίου, στο Άργος και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, είχαν διαπράξει συνολικά 6 κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών καθώς και 5 κλοπές σε οχήματα και σπίτι, όπου αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, αγροτικά εργαλεία και προσωπικά έγγραφα.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ξεπερνά τις 17.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis