home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΤαξίδιαFeatured

Et in Arcadia ego: Ένα βίντεο αφιερωμένο στην ορεινή Αρκαδία, σε ένα ταξίδι όπου η μαγεία κρύβεται στην απλότητα

Στόχος του βίντεο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το ΤΑΠ ΤοΚ είναι να αποκαλύψει στους εν δυνάμει επισκέπτες ένα πλήθος εμπειριών που μπορούν να βιώσουν στην Αρκαδία

Ανέβηκε στην τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου mythicalpeloponnese.gr το νέο βίντεο που δημιούργησε η Περιφέρεια σε συνεργασία με το ΤΑΠ ΤοΚ, και το οποίο παρουσιάζει την ορεινή Αρκαδία προσκαλώντας το ταξιδιωτικό κοινό σε ένα ταξίδι πέρα από το προφανές. Σ’ ένα ταξίδι όπου η μαγεία κρύβεται στην απλότητα.

Στόχος του νέου βίντεο με τίτλο “Et in Arcadia Ego” να αποκαλύψει στους εν δυνάμει επισκέπτες ένα πλήθος εμπειριών που μπορούν να βιώσουν στην Αρκαδία και να ευαισθητοποιήσει προς αυτή την κατεύθυνση όλους τους εμπλεκομένους στην παραγωγή του οικείου τουριστικού προϊόντος.

Πυρήνας του βίντεο είναι η ρήση “Εt in arcadia ego” και η απλή ομορφιά του τόπου και της ποιμενικής ζωής.

Ορεινή Αρκαδία (2)

Με σκηνικό τα χρώματα της αρκαδικής φύσης και φιλμ εφέ που παραπέμπει σε ζωντανές αναμνήσεις, ο θεατής μεταφέρεται στα καταπράσινα τοπία της ορεινής Αρκαδίας κοντά στους ντόπιους και ανακαλύπτει αρχαιότητες, παραδοσιακούς οικισμούς, γεφύρια “δεμένα” με καλντερίμια, κάστρα, εκκλησίες και μοναστήρια που φωλιάζουν στα αρκαδικά βουνά.

Το εμπνευστικό voice over που ακούγεται από κάθε ατάκα τους, αποτελεί κάλεσμα προς όλους να επισκεφθούν την περιοχή.

“Είμαστε αισιόδοξοι, εργαζόμαστε μεθοδικά και με σχέδιο, ώστε η Πελοπόννησος τα επόμενα χρόνια να είναι η αιχμή του δόρατος για τον τουρισμό μας, τόσο από πλευράς προσέλκυσης επισκεπτών όσο και επενδυτών. Επιδιώκουμε έναν τουρισμό που θα στηρίζεται στην ποιότητα, στον πολιτισμό, στον σεβασμό στο περιβάλλον και στην αειφορία. Η Αρκαδία, αυτός ο ευλογημένος τόπος που έχει δώσει πολλά σε ολόκληρη τη χώρα μας, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, σας προσκαλεί όχι μόνο να τον ανακαλύψετε αλλά και να τον αγαπήσετε», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ορεινή Αρκαδία (3)

“Η ορεινή Αρκαδία και ειδικότερα το τμήμα του Μαινάλου είναι ένας από τους βασικούς επιμέρους προορισμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ενας προορισμός στον οποίο η ιστορικότητα, το πολιτιστικό περιεχόμενο και η σύγχρονη ζωή συνθέτουν ένα βιώσιμο τουριστικό προϊόν όπως επιτάσσουν οι σύγχρονες τάσεις του παγκόσμιου τουρισμού. Με τη μίνι καμπάνια και το παραγόμενο υλικό προσπαθήσαμε να αναδείξουμε και να συνδέσουμε τις βασικές αξίες που εκφράζει ο Αρκαδισμός και η αειφορία”, δήλωσε από την πλευρά της η Άννα Καλογεροπούλου, αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας θα προωθηθεί στο mythicalpeloponnese.gr και το οικοσύστημα του αντίστοιχα. Παράλληλα, η καμπάνια θα ενταχθεί σε στοχευμένες επικοινωνιακές δράσεις της Διεύθυνσης Τουρισμού και του ΤΑΠ ΤοΚ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button