home design 800x400
home design 1170Χ320

Νέα Κίος: 3+1 παραστάσεις για τη Μικρασιατική Καταστροφή (Εικόνες)

«Ένα Βήμα Πίσω» του Νίκου Ρουμπάκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρηγιάννη.
Ένα βήμα πίσω Νέα Κίος (9)

3+1 παραστάσεις παρουσιάστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου με το θεατρικό έργο «Ένα Βήμα Πίσω» του Νίκου Ρουμπάκη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρηγιάννη.  

Το 2022  είναι το έτος που συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και η παράσταση είναι αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός.  

Η Νέα Κίος στο Δήμο Άργους Μυκηνών είναι ο μοναδικός τόπος προσφύγων της Μικράς Ασίας στην Πελοπόννησο, που μέσα από μεγάλες δυσκολίες, κατάφεραν, να επιβιώσουν στη νέα τους πατρίδα και να δώσουν ένα αξιόλογο στίγμα.

Την παράσταση παρακολούθησαν και απήυθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης και ο Πρόεδρος της Συντονιστικής – Εκτελεστικής Επιτροπής της Επιτροπής Μνήμης της Νέας Κίου Γιώργος Μανινής. 

Η παράσταση είναι μια παραγωγή της ΚΕΔΑΜ, του Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Κίου και της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής Νέας Κίου.

.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Καραμπουρνιωτης

    Συγχαρητήρια στον εμισθο καλλιτεχνικό διευθυντή!!!!! Αντε και στην Επίδαυρο!!!!!!!!!! Πάντα τέτοια…..

  2. Πρώην σοσιαλιστρια

    Μια πρόταση στο καλλιτεχνικό διευθυντή!!στη νέα θεατρική του παράσταση να δώσει τίτλο η κυρία της ματαιοδοξίας με τα γιουσουφάκια της, και πρωταγωνιστρια η εισαγωμενη κυρία!!!!!!!!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis