home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Απεργιακός πυρετός στο Άργος με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία

Γιάννης Γκιόλας: Η τραγική οικονομική κατάσταση των πολιτών φέρνει πολιτικές εξελίξεις

Την αντίθεσή τους στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης και την καταδίκη τους στον πόλεμο στην Ουκρανία εξέφρασαν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Αγίου Πέτρου, στο Άργος, το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετείχαν επαγγελματικά σωματεία και συνδικάτα της Αργολίδας, με αρκετούς να κρατούν σημαίες του ΠΑΜΕ.

Χαιρετισμοί ακούστηκαν από των εκπαιδευτικούς, από το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Αργολίδας, το σωματείο ξυλουργών, τον αγροτοκτηνοτροφικό σύλλογο, τον σύλλογο συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ, το Σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου και άλλους.

Στην κινητοποίηση και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο οποίος απηύθηνε χαιρετισμό. Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και ποτών Αργολίδας-Κορινθίας Θανάσης Κολιζέρας.

Η δήλωση Γκιόλα

Παρών ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε την Τετάρτη 6 Απριλίου στο Άργος, με αφορμή την γενική απεργία των εργαζομένων κατά της ασφυκτικής οικονομικής κατάστασης που οδηγούνται τα νοικοκυριά, κατά της πρωτόγνωρης ακρίβειας και κατά της πολιτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα σοβαρά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, με τρόπο που δείχνει πως δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνία.

Σε σύντομη δήλωσή του ο βουλευτής τόνισε πως η κατάσταση είναι στο απροχώρητο και προέβλεψε ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τις εκλογές πλέον να αποτελούν τη μόνη λύση για να φύγει μια καταστροφική Κυβέρνηση για τη ζωή των οικονομικά ασθενέστερων, πριν οδηγηθεί η χώρα ξανά σε μνημονιακές καταστάσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis