home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Έψαξαν για «μαϊμούδες» στο πανηγύρι της Ευαγγελίστριας – Τί βρήκαν;

Τι έδειξαν οι έλεγχοι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.
Πανηγύρι Ευαγγελίστριας Ναύπλιο (13)

Προϊόντα μαϊμούδες στο πανηγύρι της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο έψαξε Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε.

Αφού πρώτα ήρθαν για να ελέγξουν ζητήματα πού αφορούσαν την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης της 24ης και 25ης Μαρτίου, στη συνέχεια με επιστολή τους αναφέρουν τις διαπιστώσεις τους.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε αυτή: «Μεταξύ των άλλων ελέγξαμε αν πωλούνταν απομιμήσεις Προϊόντων “μαϊμούδες”, γιατί το παραεμπόριο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός για τα μαγαζιά τον τόπου σας, αν τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αν ο δήμος είχε εκδώσει τις απαιτούμενες εγκρίσεις συμμετοχής, αν μερίμνησε για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών και τη φύλαξη της αγοράς.

Από τους ελέγχους πού πραγματοποιήσαμε αποδείχτηκε ότι ο Δήμος εφάρμοσε καθ’ όλα τη με αριθμ. 53/2022 απόφαση τον Δημοτικού Συμβουλίου διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη νομιμότητα στη λειτουργία της αγοράς καθώς και την υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες καθιστώντας τη φετινή διοργάνωση ιδιαιτέρως επιτυχή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis