home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ιστορίες ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας στο Βουλευτικό

Ιστορίες με ήρωες ανθρώπους που αγωνίζονται να ξεφύγουν από τις μυλόπετρες της Ιστορίας ή την ταπεινή καταγωγή τους, για να καταλήξουν έρμαιο των παθών ή της τραγικής τους μοίρας
exof diplani porta

Με την ευγενική υποστήριξη του ΔΟΠΠΑΤ/Δ. Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Γκοβόστης, το Βιβλιοπωλείο Αποσπερίτης και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας παρουσιάζουν την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Βουλευτικό τη συλλογή διηγημάτων Ιστορίες ανθρώπων της σχεδόν διπλανής πόρτας, του κ. Βελισσάριου Πετίνη, Δικηγόρου – Συγγραφέα.

Πρόκειται για ιστορίες με ήρωες ανθρώπους της «σχεδόν διπλανής πόρτας», που αγωνίζονται να ξεφύγουν από τις μυλόπετρες της Ιστορίας ή την ταπεινή καταγωγή τους, για να καταλήξουν έρμαιο των παθών ή της τραγικής τους μοίρας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Αγάθη Γεωργιάδου, Δρ. Φιλολογίας – Κριτικός Λογοτεχνίας και ο κ. Τάσος Χατζηαναστασίου, Δρ. Ιστορίας – Εκπαιδευτικός. Παρών θα είναι και ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος θα συνομιλήσει με το κοινό.

exof diplani porta

Υπενθυμίζεται πως λόγω της πανδημίας, η είσοδος στο Βουλευτικό επιτρέπεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο συγγραφέας

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, άλλα είμαι Ακαρνάνας στην καταγωγή. Ανδρώθηκα μαζί με την ποίηση σε επτά επαρχιακές πόλεις, μεταξύ των οποίων το ιστορικό Ναύπλιο, τα Γιάννενα και η Θεσσαλονίκη.

Τα χρόνια της δικηγορίας δεν καταπιανόμουν με τη συγγραφή, αλλά επασυνδέθηκα με αυτήν την αγάπη οριστικά και αμετάκλητα προ εξαετίας. Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή μου με τίτλο Υπερμετρωπία από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis