home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Τι ήξεραν οι μαθητές για το χρήμα

Το 1ο Λύκειο Άργους συμμετείχε στον 5ο Εθνικό Διαγωνισμό Γνώσεων για το Χρήμα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Άργος: Τι ήξεραν οι μαθητές για το χρήμα
1ο λύκειο Άργους διαγωνισμός

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) συμμετείχε για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο θεσμό της “European Money Week” της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και στον θεσμό της “Global Money Week” του ΟΟΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία στις 22 Μαρτίου, τον πέμπτο Εθνικό Διαγωνισμό Γνώσεων για το Χρήμα “European Money Quiz”.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μεταξύ 328 ομάδων τάξεων από 69 σχολεία (32 Γυμνάσια και 37 Λύκεια) δημόσια και ιδιωτικά, με τη συμμετοχή 1.232 μαθητών από τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Φθιώτιδας και Χανίων.

Το 1ο Λύκειο Άργους βγήκε 29ο σε σύνολο 320 ομάδων.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια από καρδιάς οι μαθητές για την προσπάθειές τους, ο Οικονομολόγος εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Τερζόπουλος Χρήστος για την καθοδήγηση που δίνει και οι γονείς για την πλήρη στήριξη που παρέχουν ώστε το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους όλων», αναφέρει η διευθύντρια Λένα Παπαθανασίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis