home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Αξιωματικός ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός με τον πατέρα του

Το κοντέϊνερ, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατοικία τους, έκλεισε ερμητικά και μαζί με αυτό και ο κύκλος της ζωής τους.
κεριά πένθος

Σοκ έχει προκαλέσει στο Άργος ο θάνατος δύο ανδρών μέσα σε κοντέινερ, στην αγροτική περιοχή Άκοβα. Πρόκειται για έναν πατέρα 85 ετών και το γιο του Δ.Π. 55 χρονών.

Σύμφωνα με το armyvoice.gr, ο γιος ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, προερχόμενος από τον θεσμό των ΕΜΘ και υπηρετούσε στον ΚΣΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org οι δυο άντρες είχαν κτήμα με ελαιόδεντρα στην Άκοβα και βρίσκονταν εκεί προκειμένου να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες.

Τα δύο πτώματα βρέθηκαν αφού πρώτα συγγενείς τους ανησύχησαν όταν δεν κατόρθωσαν να έρθουν σε επαφή μαζί τους στο τηλέφωνο. Τότε κάποιος από αυτούς μετέβη στο σημείο για να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.

Οι δύο άνδρες που είναι κάτοικοι Αθηνών, βρέθηκαν σε ακαμψία μέσα στο κοντέινερ του θανάτου.

Όπως διαπιστώθηκε η έλλειψη οξυγόνου υπήρξε η αιτία θανάτου τους, με τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις να οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Σύμφωνα με πληροφορίας του «anagnostis.org» πατέρας και γιος διατηρούσαν δικά τους χωράφια με ελιές στην Άκοβα του Άργους και συχνά έρχονταν από την Αθήνα για να τα περιποιηθούν, με αυτή την φορά να είναι η μοιραία. Οι σοροί έχουν τοποθετηθεί στο ψυγείο του νεκροτομείου Άργους και αύριο αναμένεται να τους οδηγήσουν συγγενείς τους στην Αθήνα.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis